Založ si blog

Excelentný R. Fico. Je dobré mať takého premiéra.

Excelentný R. Fico. Je dobré mať takého premiéra.

Dnes som počúval prednes a slová predsedu vlády SR pána Róberta Fica počas osláv 80. výročia Karpatsko – duklianskej operácie.

Prejav predsedu vlády R. Fica bol excelentný a málo vídaný. Každý žmolil papieriky, aby mal čo povedať, p. Fico nie, ten suverénne hovoril k veci a bez podporných papierikov.  Ten človek vie o čom hovorí. Jeho vystúpenie bolo rétorický a obsahovo absolútne na bravúrne zvládnuté na vysokej profesionálnej úrovni. Jeho reč mala hlavu aj pätu.Takto hovoriť z vlastnej hlavy dobre vedel aj p. Mečiar.

Pán Fico „smékam“ pred Vami klobúk. Je dobré mať takého premiéra.

 

:.:.:

 

„Prasiatko“ EÚ je už v troskách.

04.10.2024

Prasiatko EÚ je už v troskách. EÚ môže zostať relevantná vo svete oživujúcej sa veľmocenskej politiky. Európa sa neutopí v mori verejnej hotovosti, ktorú USA a Čína vrhajú na futuristický priemysel. Môžeme zhromaždiť vojenskú silu a zabrániť klimatickej katastrofe. Môžeme pestovať zelenú ekonomiku. Jeden prísľub, ktorý nepočuješ? Rozbijeme prasiatko, aby sme sa [...]

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou.

26.09.2024

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou. Tento deň má zvláštne čaro, ktoré napĺňa naše srdcia a dáva nám nové príležitosti. Je to medzník, ktorý v sebe nesie hlboký význam transformácie a zmeny. Je to čas, keď môžeme premýšľať o svojich cieľoch a zámeroch. Čas, keď [...]

Balíček úsporných opatrení ? poďakujte sa tím chromých kačíc: matovič, heger a ódor.

22.09.2024

Balíček úsporných opatrení ? poďakujte sa tím chromých kačíc: matovič, heger a ódor. Ani prechodom moci nikto neodstráni smutné dedičstvo chromých kačíc, ktoré dostala terajšie vláda SR ako „nádherný“ darček. Konsolidačný balík za 2,7 miliardy eur, ktorým chce dnešná vláda ozdraviť verejné financie počas budúceho roka, je priamou odpoveďou na šafárenie [...]

Rwanda / Marburg /

Rwanda začala s očkovaním proti vírusu marburg, dostala stovky dávok skúšobnej vakcíny

06.10.2024 20:21

Infekčné ochorenie v krajine prvýkrát potvrdili koncom septembra.

Viktor Orbán

Orbán v Taliansku: Brusel nás trestá za to, že nevpúšťame migrantov. Tvrdí, že Maďarsko chráni Európu

06.10.2024 19:36

Maďarský premiér zdôraznil, že Maďarsko dostalo pokutu 200 miliónov eur a každý deň platí milión eur, pretože neumožňuje vstup migrantov.

Sweden Climate Protest

Aktivistku Thunbergovú zadržali na klimatickom proteste v Bruseli

06.10.2024 18:53

Švédsku aktivistku zadržali spolu s ďalšími vyše 100 protestujúcimi.

Chaldíja

Izraelské letectvo zaútočilo v sýrskom meste Homs na autá s humanitárnou pomocou

06.10.2024 17:53

Tri nákladné vozidlá s humanitárnou pomocou boli zaparkované blízko továrne na výrobu iránskych automobilov.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,280
Celková čítanosť: 7790164x
Priemerná čítanosť článkov: 6086x

Autor blogu

Kategórie

Archív