Založ si blog

Otec arcibiskup Orosch, Pán Boh zaplať že Vás máme – II.

Otec arcibiskup Orosch, Pán Boh zaplať že Vás máme II.

Otec Arcibiskup Orosch pred prezidentskými voľbami v roku 2019 varoval v kázni pred voľbou Zuzany Čaputovej, ktorá bola podpredsedníčkou Progresívneho Slovenska. Arcibiskup Orosch v kázni povedal, že každý, kto podporuje kandidáta ultraliberálnej strany, dopúšťa sa ťažkého hriechu.

Lebo kto sú tie „LGBT osoby“? Žiaľ, sú to pešiaci zneužití v ideologickom boji. Veď písmená LGBT neoznačujú ľudí, ale ideológiu, podobne ako robotnícke hnutie, pod ktorým sa komunisti maskovali mnoho desaťročí, nebolo robotnícke, ale komunistické, rovnako ako pod feminizmom nechápeme ženy vo všeobecnosti, ale stúpenkyne feministickej ideológie, a podobne ako nacionalizmus, socializmus či etatizmus nie sú ľudia, ale ideológie.

Dnes argumentovať katechizmom je však hádzanie hrachu na stenu. Prečo je ťažký hriech voliť p. Čaputovú? Preto, že progresívni revolucionári viac nenávidia Cirkev, kresťanstvo a kresťanskú civilizáciu, než im záleží na dobre a ozajstných „právach“ LGBT osôb.

Preto.

 

 

:.:

Negatívni ľudia budú mať na nás vždy len negatívny vplyv. Tu je 15 znakov toho, že sme pod vplyvom nebezpečne nízkych vibrácií

16.06.2024

Negatívni ľudia budú mať na nás vždy len negatívny vplyv Tu je 15 znakov toho, že sme pod vplyvom nebezpečne nízkych vibrácií Stresu, ktorý nám dnešný svet spôsobuje, je potrebné sa v našich životoch zbaviť. Ak chceme dosiahnuť vyšší stav vedomia, budeme musieť zlepšiť stav našich vibrácií. Máte pocit, že ste sa v živote „zasekli“, že ste uviazli a neviete [...]

RTVS ako liberálna-progresívna kvargľa luže až smrdí.

14.06.2024

RTVS ako liberálna-progresívna kvargľa luže až smrdí. Zdesenie a panika v liberálnych eurokruhoch z nárastu vlasteneckých a euroskeptických strán naprieč celou úniou je realitou. Po pandémii, ukrajinskej vojne a kríze životných nákladov im nič iné ani neostáva. EÚ nejde správnym smerom a výsledok volieb bol jasným odkazom najmä na migráciu, vojnu a „blbú náladu“ [...]

Skončili sa eurovoľby – fraška v podaní genetického defektu alebo poruchy mozgu. Pri súčasnom mentálnom nastavení obyvateľstva EÚ a jeho postupnej orientalizáciii a afrikanizácii

11.06.2024

Skončili sa eurovoľby – fraška v podaní genetického defektu alebo poruchy mozgu. Pri súčasnom mentálnom nastavení obyvateľstva EÚ a jeho postupnej orientalizáciii a afrikanizácii Najvyššia účasť bola v Bratislavskom kraji, známej to liahni kaviarnikov a slniečkárov, ergo tej najdisciplinovanejšej sorty eurohujerov. Pokiaľ však ešte aj spolu s týmito prišlo [...]

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Do paláca prišla sociálna demokracia. Čo očakávajú od prezidenta Pellegriniho odborári, zamestnávatelia či pacienti? (anketa)

17.06.2024 06:00

Denník Pravda sa spýtal zástupcov pracujúcich, zamestnávateľov, pacientov či kultúrnej obce, čo od nového prezidenta Petra Pellegriniho očakávajú.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,235
Celková čítanosť: 7611677x
Priemerná čítanosť článkov: 6163x

Autor blogu

Kategórie

Archív