Založ si blog

Demokracia je palác pre boháčov a psia búda pre zvyšok ľudí.

Demokracia je palác pre boháčov a psia búda pre zvyšok ľudí.

Cena plynu na burzách kontinuálne klesá od augusta minulého roka. Domácnosti by sa však nemali spoliehať na to, že lacný plyn pocítia aj vo svojich budúcoročných faktúrach za energie. Je veľmi „podozrivé“  že ceny energii sú vysoké, ale špekulanti majú rozprávkové zisky, absolútne rekordne zisky. Niekoľko krát vyššie ako predtým.

Vážení  tie peniaze, ktoré štát investuje do vyrovnania cien sú jednoducho ich zárobkom. Toto musí pochopiť a vidieť aj podpriemerný ekonomický analfabet. Sú to špekulatívne obchodované peniaze. Ktoré nešli na nákup vstupných surovín resp.na výrobu energii. Preto je celkom „logické“ , že cena plynu na burze klesá a preto plyn na vykurovanie domácnosti v roku 2024 bude drahší o 25%. Logické, však ?

Podstatné je, že „sankcie“ pomáhajú Rusku,  aj za cenu likvidácie EU. Ešte dvaja, traja „vhodní“ analytici a zistíme, že nikdy v živote sme sa nemali lepšie a reči o chudobe sú obyčajný c-hoax.

A potom že demokracia a sankcie nefungujú !

 

:.:

Trénera Weissa – Slovana Bratislava po debakel proti Celtiku, musí vedenie okamžite odvolať. Pán Kmotrík konajte, čo ste to za „gazda“ ?

20.09.2024

Trénera Weissa – Slovana Bratislava po debakel proti Celtiku, by vedenie malo okamžite odvolať. Pán Kmotrík konajte, čo ste to za „gazda“ ? Byť hrdý na hráčov po debakli 5 : 1 je nepochopenie reality a je to nemorálne. Takéto vyjadrenia nevidieť ani v okresnej súťaži. Slovan urobil hanbu celému Slovensku, nie iba seba. Slovan je nedôstojný pre súťaž, do ktorej [...]

Falošná hra o knihách.

19.09.2024

Falošná hra o knihách. Nechutnosť na kvadrát! Prosím vás, kto v dnešnej dobe kupuje knihy? Kto? Robotník na stavbe, nezamestnaný, roľník, pilot lietadla, dôchodca športovci ? No kto dnes kupuje knihy ? Ako vidieť, zase sa prebúdza „knihársky mafiálni Kultúrnici. Herci ? veď ti nevedia poriadne po slovensky, a to najmä v SND. U nich sa knihy nedočkáte ak tak iba nejaká [...]

Potrebujeme Husáka! Demografická prognóza vyzerá hrozne. Potrebujeme silnú generáciu „Husákových detí.

15.09.2024

Demografická prognóza vyzerá hrozne… Čítanie demografickej projekcie pre svet, ktorú už v roku 2019 zverejnila Organizácia Spojených národov, vyvoláva zimomriavky, očakáva sa, že strednú a východnú Európu bude do konca storočia čeliť vážnemu vyľudňovaniu. Správa bola vypracovaná pred ruskou aktivitou na Ukrajinu, takže neberie do úvahy demografické trendy [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,276
Celková čítanosť: 7768903x
Priemerná čítanosť článkov: 6088x

Autor blogu

Kategórie

Archív