Založ si blog

STV je stále prehnitá latrína, vôbec nič sa nezmenilo. Vôbec nič. Dokedy ešte ?

STV je stále prehnitá latrína, vôbec nič sa nezmenilo. Vôbec nič. Dokedy ešte ?

Správy STV  sú stále nechutné a nekorektné. Mazane falošné a odpudzujúco nevyvážené ! No ale dnes chcem o inom.

Nedávno sme sa bavili o Huliakovi. A náhodou sme v nedeľu na chvíľu sledovali jeho vystupovanie v relácii O 5 minút dvanásť. A uznali sme mu, že je kľudný a silný. Ak aj nie je ideálom pre jalových pavúkov,  svoje skúsenosti a pevnú vôľu má.

Ale nedopozerali sme to dokonca, aj tak by sme to podstatné nevideli. Až o deň neskôr som sa dozvedel,  že tento politik spadol z podivnej pódiovej konštrukcie, čo tam televízia má. A na webe je aj video to zachytávajúce.

Možno povedať len jedno:

To je asi zámerne uvoľnený panel. To je zrejme trestný čin. Politický motivovaný atentát.

Za toto by mal niekto ísť sedieť.

V samotnej STVR by sa mala urobiť čistka. Vyhazdov, aby ich ten humor a tá nedbanlivosť prešla. Slováci nemôžu byť večne dobráci, ktorí hajzlov nestíhajú tvrdo a dôsledne.

Takmer zabili politika. Je to bezpochyby politický atentát – aj keď to po webe „demokratická“ mládež bude akokoľvek zosmiešňovať. STVR buď zaplatí Huliakovi státisícové odškodné, alebo tvrdé trestné stíhania. Respektíve  oboje. To je predsa liberálna cesta, žiadať prachy a na hodinu vyhadzovať kohokoľvek – tak ju treba uplatniť.

Je to totiž už druhý politický atentát na vládnu koalíciu. Tu prestávajú žarty, tu treba tvrdú ruku.

Televízia je centrálna vec a je to tam celé prehnité a smradľavé, takže bude ľahké tam začať. A tam treba začať.

Na Slovensku žijú všetci v predstave, že štát nemá právo, ale on ho má. Aj každý zamestnávateľ má právo, a tak aj štát má právo na presadzovanie svojich demokratických hodnôt. Pripraviť niekomu poškodený podstavec, aby spadol z výšky chrbtom dozadu – no tak to si nejaká tamojšia „suka“ ešte naozaj odskáče.

Za toto je technický a morálne zodpovedných viacej ľudí a všetkým to treba zosobniť. Aj riaditeľovi, ak nevyvodí postih on.

Ďalej, pripomínam, že pravdepodobne to bol zločin – niekto zámerne uvoľnil panel. Na videu je presne vidieť, ako sa najprv vytvorí aj zboku viditeľná medzera medzi panelmi, ktorá zachytila nožičky stoličky a prepadla sa pod nimi. Toto zrejme niekto objednávkovo vyrobil, a aj keď polícia zrejme nenájde páchateľa, tak je to evidentne atentát na politika.

 

 

 

:.:.:

 

Excelentný R. Fico. Je dobré mať takého premiéra.

06.10.2024

Excelentný R. Fico. Je dobré mať takého premiéra. Dnes som počúval prednes a slová predsedu vlády SR pána Róberta Fica počas osláv 80. výročia Karpatsko – duklianskej operácie. Prejav predsedu vlády R. Fica bol excelentný a málo vídaný. Každý žmolil papieriky, aby mal čo povedať, p. Fico nie, ten suverénne hovoril k veci a bez podporných papierikov. Ten [...]

„Prasiatko“ EÚ je už v troskách.

04.10.2024

Prasiatko EÚ je už v troskách. EÚ môže zostať relevantná vo svete oživujúcej sa veľmocenskej politiky. Európa sa neutopí v mori verejnej hotovosti, ktorú USA a Čína vrhajú na futuristický priemysel. Môžeme zhromaždiť vojenskú silu a zabrániť klimatickej katastrofe. Môžeme pestovať zelenú ekonomiku. Jeden prísľub, ktorý nepočuješ? Rozbijeme prasiatko, aby sme sa [...]

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou.

26.09.2024

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou. Tento deň má zvláštne čaro, ktoré napĺňa naše srdcia a dáva nám nové príležitosti. Je to medzník, ktorý v sebe nesie hlboký význam transformácie a zmeny. Je to čas, keď môžeme premýšľať o svojich cieľoch a zámeroch. Čas, keď [...]

František Imrecze

Bývalému šéfovi Finančnej správy Imreczemu zastavili trestné stíhanie pre sedem skutkov

08.10.2024 15:53

Trest sa týka kauzy mediálne známej ako Mýtnik.

Trump

O pomoci obetiam hurikánu v USA sa šíria dezinformácie, môže za to i Trump

08.10.2024 15:41

Hurikán Helene koncom septembra zasiahol juhovýchod USA, no aj desať dní po ňom je mnoho obyvateľov odrezaných.

Nemocnica Bory v Bratislave.

Poistenci VšZP budú mať opäť obmedzený prístup do Nemocnice Bory

08.10.2024 15:28

V oblasti plánovaných hospitalizácií a operačných výkonov bude nemocnica poskytovať starostlivosť iba do výšky súčasného limitu, čo je 100 pacientov na mesiac.

Russká polícia / Rusáci /

Ruská opozičná aktivistka si na súde na protest proti rozsudku podrezala žily

08.10.2024 15:27

Oľgu Suvorovovú následne previezli do nemocnice.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,281
Celková čítanosť: 7793381x
Priemerná čítanosť článkov: 6084x

Autor blogu

Kategórie

Archív