Založ si blog

Pomätený ? Historik Kamenec v TA 3.

„Historik“  Ivan Kamenec zo Slovenskej akadémie vied (SAV), povedal  v nedeľu v relácii V politike televízie TA3, že za druhú svetovú vojnu je zodpovedný Západ aj Východ. „Všetky veľmoci ale nesú zodpovednosť za vznik vojny. Nielen západné štáty, ktoré svojou politikou appeasementu dovolili Hitlerovi vzrast jeho moci, ale aj východná mocnosť Sovietsky zväz, ktorý uzavretím paktu s Nemeckom mu umožnil jeho agresívnu politiku“

S tým súhlasil aj historik Tomáš Kúbert z Ústavu pamäti národa (ÚPN). Chybou bolo podľa Kúberta už to, že ešte pred druhou svetovou vojnou dopustila vtedajšia demokratická vláda v Nemecku podpísať tajnú dohodu so Sovietskym zväzom (ZSSR).

,,, prosím a ako zapríčinil Sovietsky zväz II. svetovú vojnu. Akým to paktom ?

Podobné bláznivé vyjadrenia sú hrubou urážku všetkých slušných ľudí, ktorí bojovali proti fašizmu !

Je v poriadku, že podobných „vedcov“ v Slovenskej akadémii vied, platíme z peňazí daňových poplatníkov ?

A nemôže to byť v demokracii ani inak, než že títo a im podobní politický zločinci a  mafiáni, ktorých je napokon v parlamente a SAV plno, behajú veselo po televíziách a novinách, prekrúcajú do zblbnutia.

Pokiaľ to teda skutočne ešte niekto nevidí, tak toto je skutočná demokracia: hra na vôli ľudu, kedy hŕstka mega-super-magorov ako poslušný psík posvätí, čo si západní súdruhovia a iná svoloč dohodli vopred. Proste radosť pre historikov, keď ľudia nemyslia, zvlášť pokiaľ majú v supermarketoch na výber z množstva umelých párkov a klobás.Namiesto toho, aby historik obrátil svoju nenávisť a pohŕdanie správnym smerom – totiž k sebe, do svojho stredu – nelogicky nenávidí slovanského brata, Nenávidia snáď človek leva pretože je lev? Nie, tak prečo nenávidí Slovana len preto, že je Slovan? Nenávidťe sám seba, že ste dovolili, aby boli vaše slová lživé a klamstvom a ktoré sa zároveň predávajú na „medzinárodnom trhu“ ako suka cudzincom, ktorým sa len zbiehajú sliny na zneuctenie hrdosti. Skutočne ste tak hlúpi ?

 

 

ψ

M. R. Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti.

05.05.2024

M.R.Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti. Na spomienkovom podujatí pri príležitostí 105. výročia tragickej smrti generála Milana Rastislava Štefánika, ktoré sa konalo na Mohyle M.R. [...]

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu.

04.05.2024

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu. Štvrtkový jalový protest PS o RTVS bol pôvodne zamýšľaný ako politický úder pre vládu SR. Ale situácia na Slovensku dala všetko na svoje miesto: protest, na ktorom nebol [...]

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnoja a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

27.04.2024

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnevu, blenu a hnoja. Včera bola RTVS v sieti podlosti a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS ! RTVS sa vo včerajšej „produkcii“ Slnka v sieti stalo semenište plné nenávisti, hnevu a blenu. Takto znásilniť verejnoprávnu televíziu sa nepodarilo a Markíze s Jojkou spolu. To, aký to bol včera večer, je niečo zurvalecké a podlé. Takto [...]

China Aircraft Carrier

Obor na mori sa vydal na skúšobnú plavbu. Spoznajte najväčšiu čínsku lietadlovú loď

06.05.2024 12:30

Má dĺžku, ktorá je porovnateľná s tromi futbalovými štadiónmi. Na palubu sa zmestí 2-tisíc členov posádky. Čína testuje svoju najväčšiu lietadlovú loď.

Národný bezpečnostný úrad / NBÚ /

Aj Slovensko čelilo rozsiahlym ruským kyberútokom. Úrady odsúdili aktivity proti Česku a Nemecku

06.05.2024 12:14

Slovensko podľa bezpečnostnej správy vlani čelilo šíreniu rôznych dezinformácií a manipulácií, ktoré zvyšovali polarizáciu v slovenskej spoločnosti.

Martin Hojsík

Vláda chystá znefunkčnenie enviropolície, otvára tým dvere zločincom, tvrdí PS

06.05.2024 12:10

Podľa informácií PS hrozí to, že väčšina zo súčasných 200 policajtov môže byť preradená naspäť na kraje a okresy.

Vladimir Putin

Slovensko sa na rozdiel od Česka či Pobaltia Putinovej inaugurácie zúčastní. Rezort diplomacie je „proti vytváraniu novej železnej opony“

06.05.2024 11:47, aktualizované: 12:02

Na oslavách Dňa víťazstva 9. mája na moskovskom Červenom námestí však Slovensko svoje zastúpenie mať nebude.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,224
Celková čítanosť: 7567600x
Priemerná čítanosť článkov: 6183x

Autor blogu

Kategórie

Archív