Založ si blog

Ako riadiť tento svet. Existuje matrica globálneho riadenia tak pre jednotlivca ako aj pre celé ľudstvo. Viď letné OH v Paríži.

Ako riadiť tento svet. Existuje matrica globálneho riadenia tak pre jednotlivca ako aj pre celé ľudstvo.

Kto sú však jej vývojári tejto matrice a aká je podstata súčasnej koncepcie globalizácie? Kto stojí za pokusom o atentát na Trumpa?

Podľa všetkého existuje schéma globálneho riadenia ľudstva. Je to činnosť na dosiahnutie cieľov globálneho prediktora. Tie sú z hľadiska dlhodobých trendov tvorené nie len pre potreby najmocnejších, ale najmä pre celé ľudstvo a planétu Zem. Existuje totiž matrica globálneho riadenia tak pre jednotlivca, ako aj pre celé ľudstvo. Ide o schémy, ktorými nás ovládajú. Sú nimi priority riadenia, ktoré môžu byť metodologické ako aj chronologické.

Existuje východisko z tohto vazalstva?

 

 

:.:.

Falošná hra o knihách.

19.09.2024

Falošná hra o knihách. Nechutnosť na kvadrát! Prosím vás, kto v dnešnej dobe kupuje knihy? Kto? Robotník na stavbe, nezamestnaný, roľník, pilot lietadla, dôchodca športovci ? No kto dnes kupuje knihy ? Ako vidieť, zase sa prebúdza „knihársky mafiálni Kultúrnici. Herci ? veď ti nevedia poriadne po slovensky, a to najmä v SND. U nich sa knihy nedočkáte ak tak iba nejaká [...]

Potrebujeme Husáka! Demografická prognóza vyzerá hrozne. Potrebujeme silnú generáciu „Husákových detí.

15.09.2024

Demografická prognóza vyzerá hrozne… Čítanie demografickej projekcie pre svet, ktorú už v roku 2019 zverejnila Organizácia Spojených národov, vyvoláva zimomriavky, očakáva sa, že strednú a východnú Európu bude do konca storočia čeliť vážnemu vyľudňovaniu. Správa bola vypracovaná pred ruskou aktivitou na Ukrajinu, takže neberie do úvahy demografické trendy [...]

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Všetkým konečníkovým hujerom.

12.09.2024

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Západ urobil normalizáciu nevýslovných zverstiev a legitimizoval do očí bijúci antislovanizmus, ktorý v povojnovom období býval nenávisťou typickou najmä pre marginalizovaných politických šialencov. Ako k tejto transformácii – od široko zakazovanej a odsudzovanej nenávisti, k nenávisti, ktorá sa bujne predvádza počas protestov a [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve. Komora sestier opatrenia vlády odmieta

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,275
Celková čítanosť: 7766487x
Priemerná čítanosť článkov: 6091x

Autor blogu

Kategórie

Archív