Založ si blog

Za porážku nemeckých fašistov je treba predovšetkým poďakovať Stalinovi a jeho hrdinskej Červenej armáde. Pravda nepotrebuje veľa slov, lož ich nemá nikdy dosť.

Za porážku nemeckých fašistov je treba najviac poďakovať Stalinovi a jeho hrdinskej Červenej armáde . Pravda nepotrebuje veľa slov, lož ich nemá nikdy dosť.

Komu sa poďakovať za porážku nemeckých fašistov ak nie Stalinovi a jeho hrdinskej červenej armáde. Dnes je poďakovanie hanbou, rusofilstvom a urážkou demokracie západných kmeňov.  Dnes je za porážku nemeckého fašizmu ničiť, odstraňovať, spochybňovať a zosmiešňovať odmena pre divných ľudí, ktorí už prepisujú históriu  slovanstva a spochybňujú oltárnosť Veľkej vlasteneckej vojny.

Zo Stalina urobili vraha a zločinca, najmä za to, že si dovolil poraziť nemecký fašizmus…

Za to, že  oslobodil koncentračné tábory plné židov…

Za to, že ríša Slovanov porazila arogantné západné kmene…

Zabudli na všetko. Zabudli, ako tie chrdé hovädá na vyžratom pasienku. Zabudli však, že ľudia majú pamäť, pamätajú, rozmýšľajú a čítajú.

 

 

:.:.

Potrebujeme Husáka! Demografická prognóza vyzerá hrozne. Potrebujeme silnú generáciu „Husákových detí.

15.09.2024

Demografická prognóza vyzerá hrozne… Čítanie demografickej projekcie pre svet, ktorú už v roku 2019 zverejnila Organizácia Spojených národov, vyvoláva zimomriavky, očakáva sa, že strednú a východnú Európu bude do konca storočia čeliť vážnemu vyľudňovaniu. Správa bola vypracovaná pred ruskou aktivitou na Ukrajinu, takže neberie do úvahy demografické trendy [...]

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Všetkým konečníkovým hujerom.

12.09.2024

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Západ urobil normalizáciu nevýslovných zverstiev a legitimizoval do očí bijúci antislovanizmus, ktorý v povojnovom období býval nenávisťou typickou najmä pre marginalizovaných politických šialencov. Ako k tejto transformácii – od široko zakazovanej a odsudzovanej nenávisti, k nenávisti, ktorá sa bujne predvádza počas protestov a [...]

Negramotní HERCI – na počiatku bolo Slovo. A nie vaše bždiny.

08.09.2024

Bezchybné používanie Slova musí byť vlastnosťou všetkých, ktorí chcú tvoriť niečo nové a lepšie. Kedysi sa kládol dôraz na umenie používať Slovo a vyžadovala sa nutnosť čistoty reči. U verejne činných osôb sa sledovalo používanie zbytočných slov, nadávok a parazitických pokrivených výrazov. Procesu učenia ,, Ako krásne hovoriť“ sa venovalo veľmi veľa [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Streľba v centre Moskvy: Hlásia mŕtvych. Krvavú prestrelku rozpútal mocenský boj miliardárov

18.09.2024 22:28

Podnikatelia v boji o majetok rozpútali prestrelku blízko Kremľa.

covid

Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov

18.09.2024 22:10

Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

Hacker

FBI rozložila ďalšiu veľkú čínsku hackerskú skupinu. Zameriavala sa na západné krajiny

18.09.2024 21:05

Rovnako ako iná rozložená čínska hackerská skupina Volt Typhoon sa aj Flax Typhoon zameriavala na kritickú infraštruktúru v západných krajinách.

Valerie Hayerová, europarlament, europoslankyňa, Obnovme Európu

Tvrdé slová v europarlamente: Odvolanie Šimečku rozprúdilo debaty, Metsolová chce reagovať

18.09.2024 20:45

Režim Roberta Fica opäť raz podkopal demokratické piliere Slovenskej republiky, vyhlásila francúzska europoslankyňa.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,274
Celková čítanosť: 7764896x
Priemerná čítanosť článkov: 6095x

Autor blogu

Kategórie

Archív