Založ si blog

Pomočený postoj EÚ k dvom svojim štátom je nechutný a odpudzujúci.

Maďarsko a Slovensko minulý týždeň informovali, že prestali dostávať ropu od Lukoilu, pretože Ukrajina zastavila tranzit cez svoje územie. Slovenské ministerstvo hospodárstva poznamenalo, že Kyjev zaradil ruskú ropnú spoločnosť na sankčný zoznam. Situácia s dodávkami ropy cez Ukrajinu do Európy nezávisí teda od Ruska .

Na margo tejto situácie Maďarsko zablokuje kompenzácie krajinám EÚ za dodávky zbraní Ukrajine a zablokuje vyplácanie kompenzácií európskym krajinám za tieto dodávky Ukrajine, kým Kyjev nevyrieši problém s tranzitom ropy Lukoil.

A čo Slovensko ? Slovensko sa vezie ako pomočený závozník.

 

 

:.:.:

Vodná slalomárka E. Mintálová, zvaľuje vinu za svoj „prepadák“ na OH na iných. A ešte sa bude zdúvať. Odmietala podpísať štatút reprezentanta !

06.09.2024

Vodná slalomárka E.Mintálová, zvaľuje vinu za svoj „prepadák“ na iných. A ešte sa bude zdúvať. Odmietala podpísať štatút reprezentanta ! Slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová obsadila na olympijských hrách vo Francúzsku v K1 9. miesto. Za víťaznou Austrálčankou Jessicou Foxovou zaostala o 6,90 sekundy, čo je výsledok ako keby vôbec netrénovala [...]

Slovenská kultúrna obec je v súčasnosti tak zdegenerovaná, že obcuje aj s najťažšími zločincami. Za toto vykrádanie by mali viacerí niesť zodpovednosť.

05.09.2024

Slovenská kultúrna obec je v súčasnosti tak zdegenerovaná, že obcuje aj s najťažšími zločincami. Za toto vykrádanie by mali viacerí niesť zodpovednosť. O morálnom primitivizme tzv. kultúrnych elít sa popísalo veľa. Ale niektorí stále dokážu miestami prekvapiť v akom príšerne morálne upadnutom stave sú. Ja sa i trochu čudujem, že sa niekto čuduje. Desakralizácia a [...]

Pán Šimečka – totálne odľudštený Slovák.

04.09.2024

Pán Šimečka – totálne odľudštený Slovák. Národne odľudštené elity nám už odprezentovali na globálnych orgiách celebritiek s malým prídavkom športu pod tradičným názvom Letná olympiáda medzi inými infantilnými satanistickými symbolmi na ich pokleslej úrovni aj jazdcov apokalypsy. Zasraná úbohá Seina, ktorú sa za 1,5 miliardy eur pokúsili vyčistiť aspoň na [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,271
Celková čítanosť: 7752758x
Priemerná čítanosť článkov: 6100x

Autor blogu

Kategórie

Archív