Založ si blog

Pán Kmotrík, ak uvidím Škrteľa vo vašej VIP-ke, osobne Vám prinesiem moju permanentku. Je to jasné ! Bohužiaľ.

Pán Kmotrík, ŠK Slovan Bratislava, VIP.

Počas zápasu s Villou znel plným štadiónom nechutný pokrik na novú posilu Slovana. K Takáčovi povedal svoje aj Škrtel. nechutné bohužiaľ si vybral Slovan…

Skalní priaznivci červeno-čiernych mu čerstvú „zradu“ nezabudli. Z tribún počas sobotňajšieho zápasu viackrát zaznel vulgárny pokrik na Takáčovu adresu – „Takáč je k***t belasý“.

Počínanie fanúšikov neušlo pozornosti bývalého reprezentanta Martina Škrtela, ktorý zápas spolukomentoval.

„Pre nás fanúšikov ide o niečo neakceptovateľné. No v niečom mu rozumiem. Chcel sa posunúť, skúsiť niečo iné, bohužiaľ, vybral si Slovan a treba to rešpektovať.

Pán Kmotrík dúfam, že sa po tom „bohužiaľ“ pán Martin Škrteľ viac neobjaví vo V I P-ke.

Ak áno. osobne Vám prinesiem svoju pernamentku.

 

PS.: prečo ste vyhodili Filipa Lichého, to je vaša politika ? prečo ste nevyhodili Weisovcov ? Robia iba zlú krv. Sa potom čudujete, že ľudia nekupujú permanentky, si vážne myslíte že sú blbí.? Postup cez Strugu – tam ste oslavovali, ako keby ste vyhrali nad Barcelonou v skupine majstrov. Ste v poriadku ? Toto je európske mužstvo ?

Vodná slalomárka E. Mintálová, zvaľuje vinu za svoj „prepadák“ na OH na iných. A ešte sa bude zdúvať. Odmietala podpísať štatút reprezentanta !

06.09.2024

Vodná slalomárka E.Mintálová, zvaľuje vinu za svoj „prepadák“ na iných. A ešte sa bude zdúvať. Odmietala podpísať štatút reprezentanta ! Slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová obsadila na olympijských hrách vo Francúzsku v K1 9. miesto. Za víťaznou Austrálčankou Jessicou Foxovou zaostala o 6,90 sekundy, čo je výsledok ako keby vôbec netrénovala [...]

Slovenská kultúrna obec je v súčasnosti tak zdegenerovaná, že obcuje aj s najťažšími zločincami. Za toto vykrádanie by mali viacerí niesť zodpovednosť.

05.09.2024

Slovenská kultúrna obec je v súčasnosti tak zdegenerovaná, že obcuje aj s najťažšími zločincami. Za toto vykrádanie by mali viacerí niesť zodpovednosť. O morálnom primitivizme tzv. kultúrnych elít sa popísalo veľa. Ale niektorí stále dokážu miestami prekvapiť v akom príšerne morálne upadnutom stave sú. Ja sa i trochu čudujem, že sa niekto čuduje. Desakralizácia a [...]

Pán Šimečka – totálne odľudštený Slovák.

04.09.2024

Pán Šimečka – totálne odľudštený Slovák. Národne odľudštené elity nám už odprezentovali na globálnych orgiách celebritiek s malým prídavkom športu pod tradičným názvom Letná olympiáda medzi inými infantilnými satanistickými symbolmi na ich pokleslej úrovni aj jazdcov apokalypsy. Zasraná úbohá Seina, ktorú sa za 1,5 miliardy eur pokúsili vyčistiť aspoň na [...]

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší spolujazdec mal iba 11 rokov.

H5N1, vtáčia chrípka

V USA majú prvý prípad vtáčej chrípky bez potvrdeného kontaktu so zvieraťom

07.09.2024 18:49

Dospelého pacienta prijali do nemocnice, kde dostal antivírusové lieky proti chrípke. Po zotavení bol prepustený.

pápež františek

Pápež vyzval v Papue-Novej Guinei na ukončenie kmeňových konfliktov

07.09.2024 17:25

Narastajú obavy, že zastavená snaha o nezávislosť ostrova Bougainville by mohla znova rozpútať občiansku vojnu.

tajfún Jagi

Supertajfún Jagi zasiahol Vietnam, hlásia obete. V Číne po sebe zanechal spúšť

07.09.2024 16:46

Tajfún je podľa vietnamských meteorológov jeden z najsilnejších v regióne za ostatné desaťročie.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,271
Celková čítanosť: 7752602x
Priemerná čítanosť článkov: 6100x

Autor blogu

Kategórie

Archív