Založ si blog

Smradľavá demokracia. neoMarxizmus znova nesklamal. Demokracia je najodpornejšia ideológia vo zverokruhu Zeme.

Smradľavá demokracia. neoMarxizmus znova nesklamal.

Keď treba, radikálna ľavica, teda marxizmus, vždy príde a zachráni medzinárodné bankové monštrum pred krachom. Tento raz vo Francúzsku.

Kedže sa Macron, muž plutokracie, ocitol úplne na hranici pádu, pristúpilo sa znova ku zázračnému spojeniu peňazí s marxistickou ľavicou. Neuveriteľné, ale stalo sa, a nie je to, samozrejme, prvý raz. Vo Francúzsku sa spojila finančná „pravica“ s radikálnou „ľavicou“ v boji proti národnému frontu.

Situácia vo francúzskom parlamente síce nie je zďaleka tak jednoznačná, ako to opisujú dnešné majstrími, vytvorenie skutočnej vládnej koalície bude náročné, a nie sú tam ani zďaleka len tri strany – ale znova sa podarilo oklamať masy. Z jednej fikcie – tej pravicovej bohatosti, prešli na druhú fikciu – na ľavicovú dostatočnosť pre všetkých. Takto sa globálni manipulátori hrajú s francúzskou verejnosťou a čestnosťou EÚ. Zrejme až dovtedy, kým sa im v rukách nezmení na hnedastú smradľavú hmotu.

V každom prípade všetci čakajú, že vo Francúzsku skôr či neskôr dôjde k niečomu ako občianskej nespokojnosti. Dnes sa opäť ukázalo, ako je stále deformovaná verejnosť a obáva sa čohokoľvek, čo označia medzinárodní plutokrati za „fašizmus“. A mládež – tá je, ako vidno, celkom vymletá a zahráva sa radšej s anarchizmom.

Nič si nepomôžu. Stále sa to posúva tam, kde to tlačí historická nevyhnutnosť.  S týmto „ľavicovým víťazstvom“ nebudú bankári spokojní, aj keď je to len typická klamlivá alternatíva, a zrejme aj klamlivá ľavica. Francúzsko a EÚ sa prepadá do nechutnej stoky.

 

 

:.:

Excelentný R. Fico. Je dobré mať takého premiéra.

06.10.2024

Excelentný R. Fico. Je dobré mať takého premiéra. Dnes som počúval prednes a slová predsedu vlády SR pána Róberta Fica počas osláv 80. výročia Karpatsko – duklianskej operácie. Prejav predsedu vlády R. Fica bol excelentný a málo vídaný. Každý žmolil papieriky, aby mal čo povedať, p. Fico nie, ten suverénne hovoril k veci a bez podporných papierikov. Ten [...]

„Prasiatko“ EÚ je už v troskách.

04.10.2024

Prasiatko EÚ je už v troskách. EÚ môže zostať relevantná vo svete oživujúcej sa veľmocenskej politiky. Európa sa neutopí v mori verejnej hotovosti, ktorú USA a Čína vrhajú na futuristický priemysel. Môžeme zhromaždiť vojenskú silu a zabrániť klimatickej katastrofe. Môžeme pestovať zelenú ekonomiku. Jeden prísľub, ktorý nepočuješ? Rozbijeme prasiatko, aby sme sa [...]

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou.

26.09.2024

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou. Tento deň má zvláštne čaro, ktoré napĺňa naše srdcia a dáva nám nové príležitosti. Je to medzník, ktorý v sebe nesie hlboký význam transformácie a zmeny. Je to čas, keď môžeme premýšľať o svojich cieľoch a zámeroch. Čas, keď [...]

vojna na Ukrajine

Munícia za štyri milióny eur zo slovenskej zbierky je už na Ukrajine

07.10.2024 14:50

Organizátori spolu s českými a ukrajinskými partnermi zabezpečili dopravu 2 700 kusov munície kalibru 122 mm.

štefan Žiga

Podnikateľ Štefan Žiga dostal za podplácanie peňažný trest 100 000 eur

07.10.2024 13:33, aktualizované: 14:45

Podľa obžaloby Štefan Žiga podplácal bývalého šéfa finančnej polície Národnej kriminálnej agentúry Bernarda Slobodníka.

medveď hnedý

Iniciatíva My sme les vyzýva kompetentných, aby útok medveďa nezneužívali na svoje ciele

07.10.2024 12:50

Namiesto odstrelu medveďov by sa mali venovať realizácii preventívnych opatrení s finančnou podporou štátu a vzdelávaniu verejnosti.

Libanon Hizballáh Izrael operácie pozemné zóny hranica

Izraelská armáda vysiela do pohraničia s Libanonom tretiu divíziu

07.10.2024 12:18

"Vojaci 91. divízie začali lokalizovanú a cielenú operačnú činnosť v južnom Libanone," uvádza sa vo vyhlásení armády.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,280
Celková čítanosť: 7791531x
Priemerná čítanosť článkov: 6087x

Autor blogu

Kategórie

Archív