Založ si blog

Vakcína proti RNA-vírusu je spoľahlivo zastaralá už v dobe, kedy opúšťa výrobnú linku, treba neustále pripomínať, že všetky vakcíny proti novému koronavírusu sú experimentálne ?

Vakcína proti RNA-vírusu je spoľahlivo zastaralá už v dobe, kedy opúšťa výrobnú linku, treba neustále pripomínať, že všetky vakcíny proti novému koronavírusu sú experimentálne ?

Nepriateľ vás napadne mečom. Vy si ako obranu vytvoríte štít a útok svojím mečom odrazíte. Pri ďalšom útoku očakávate, že nepriateľ zaútočí mečom. Ale on medzitým zmutoval a miesto meča útočí lukom a šípmi. Vy útok pomocou štítu odrazíte, aj keď so stratami, a očakávate, že ďalší útok bude tiež lukom a šípmi a vytvoríte si viac štítov. Lenže nepriateľ zasa zmutuje a miesto luku a šípov použije samopal. Vy možno prídete na to, že proti samopalu vás ochráni oceľový štít. Ale nepriateľ opäť zmutuje a zaútočí fosgénom. Vy si síce po veľkých stratách vyrobíte plynovú masku, ale nepriateľ opäť zmutuje a použije proti vám plameňomet. A takto to môže ísť donekonečna.

Kto tvrdí, že takýmto spôsobom a takouto rýchlosťou mutujúci vírus porazí očkovaním, je buď šialenec alebo na tom profituje, či už finančne alebo mocensky. Alebo všetko dokopy ?

Pre toto sú aj snahy o zavedenie očkovacích preukazov a COVID-pasov len obyčajná nezmyselná šikana. A držiteľ očkovacieho pasu si svoj pas môže dva mesiace po očkovaní akurát tak zrolovať do trubičky a strčiť si ho do… no veď viete kam.

Dnešné vakcíny sú ešte len v 3. fáze klinických skúšok a mnohí očkovaní ľudia ani len netušia, že sú zneužití na medicínsky pokus ?

 

.:.

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7536494x
Priemerná čítanosť článkov: 6183x

Autor blogu

Kategórie

Archív