Založ si blog

Pán Naď, nikdy nebývalo, aby sa moc vysmievala tým, ktorých ničí. To je prejav takej primitívnej zlomyseľnosti, takej tuposti, že je to v Európe vážne unikát.

Pán Naď, nikdy nebývalo, aby sa moc vysmievala tým, ktorých ničí. To je prejav takej primitívnej zlomyseľnosti, takej tuposti, že je to v Európe vážne unikát.

 To, že policajná akadémia zrazu vyhodila z pracovného vzťahu Eduarda Chmelára a Miloša Blahu je už známe.

Situácia ako za Husáka v ťažkej normalizácii, na ktorú doteraz všetci tí nenávidiaci Smer toľko nadávali. Trestanie odporcov režimu ekonomickým zničením je klasická zbraň totalitných režimov. A áno, bude horšie, budú sa masovo vyhadzovať z práce aj ľudia, ktorí nie sú všeobecne známi. Respektíve sa tak už dávno deje.

Ale to všetko by nemalo zmysel opakovať, keby nebolo na tejto situácii niečo unikátne, čo nebýva, ani za komunistov nebolo. Minister obrany, Jaroslav Naď totiž vyhlásil to svoje:

„Tak som sa práve dozvedel, že Chmelár a Blaha skončili na Akadémii policajného zboru, lebo im rektorka nepredĺžila zmluvu. Čo k tomu dodať, je to obrovská strata pre ľudstvo“.

 

Nuž, nedoučený blbeček nedokáže pochopiť hodnotu vzdelania, to je jasné. Ale výnimočný je iný aspekt:

Nikdy nebývalo, aby sa moc vysmievala tým, ktorých ničí. To je prejav takej primitívnej zlomyseľnosti, takej tuposti, že je to v Európe vážne unikát.

RTVS už dlhšie smrdí ako omočený cirkus. Zmeny v RTVS musia byť najvyššou prioritou Slovenska!

15.03.2024

RTVS už dlhšie smrdí ako omočený cirkus. Zmeny v RTVS musia byť najvyššou prioritou Slovenska! Hovoríme to už roky, že mediálna politika je jedna veľká katastrofa. Tak by sa nesprával ani naivný dement, ako sa správajú slovenské politické strany – nechali si všetky média skúpiť pačmagami západných kmeňov. Pritom aj príklad Orbána ukazuje, že je to základná [...]

KDH je iba „spleť hadov“.

11.03.2024

K D H je iba „spleť hadov“. V politickej strane KDH sú tí najodpornejší lízaný a mazaní politici na Slovenskej scéne. To že matovičovci, sulíkovci a progresívne WC dosky majú svoju náplň takú akú majú, to vie každý…ale aspoň sa neskrývajú za „kresťanstvo“ ako KDH, ktoré devalvuje a „uráža“ kresťanské hodnoty. KDH akoby bolo pupočnou [...]

MDŽ – vinšujem všetko najlepšie naším ženám ! !!

08.03.2024

Pôvodný význam Medzinárodného sviatku žien 8. marca bol prejavom solidarity žien po celom svete v boji za rovnaké práva a emancipáciu. Tie najslávnejšie ženy boli vždy silné a cieľavedomé, schopné presadiť sa aj v silnom mužskom svete. Nikdy pod tlakom okolností neustúpili a nevzdávali sa, nech sa dialo čokoľvek. Nezastavili ich ani životné úskalia a prekážky. Ženy [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,211
Celková čítanosť: 7501024x
Priemerná čítanosť článkov: 6194x

Autor blogu

Kategórie

Archív