Založ si blog

Matovič biely ako smrť. Karma prichádza vždy z inej strany, ako sa čaká – ale v tomto prípade je zaslúžená.

Matovič biely ako smrť. Karma prichádza vždy z inej strany, ako sa čaká – ale v tomto prípade je zaslúžená.

V záchvate zlosti priamo v parlamente nielen priznal, že zhromažďuje na ľudí všetky možné klebety, ohovárania a nechutnosti, ale že je tak naivný, že si myslí, že nimi prekryje svoju vážnu ekonomickú kriminalitu.

Matovič biely ako smrť pri tlačovej konferencie spred pár dní, kde sa prvýkrát vyjadril o 600 tisícoch a snažil sa hodiť žalobu na Pellegriniho. Biela tvár a tonus svalstva dosvedčuje, čo bolo videné aj priamo pri jeho prejave, že je pri tejto téme na konci s nervami. On vie, že je vinný, toto nie je ani náhodou nejaká zlosť nespravodlivo obvineného, toto je strach podvodníka prichyteného pri čine.

A k tomu sa už aj na Slovensku pandémia prehupla do čísiel, keď aj matematickí analfabeti začínajú akosi tušiť, čo to ten geometrický či exponenciálny rast je. V tomto prípade síce predseda vlády neobvinil občanov, že obskakujú baranov, ale začal moralizovať ako „pasák husí“ v nejakej malej dedine pri potoku. Vy ste zlí a amorálni, vy ste ma sklamali, vy svine. On je naozaj takto psychologicko-dogmaticky posadnutý?

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. V ktorom vyvárajú staré „vydry“svoje jedlá, grcajú kaviarenské ploštice. . .

25.04.2024

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. Už teraz ide o veľkú časť zamestnancov verejnoprávnej televízie a rozhlasu. Podľa výročnej správy z roku 2022 mala RTVS okolo 1600 interných zamestnancov, no ďalšia veľká časť zamestnancov pre ňu pracuje externe. Medzi zamestnancami RTVS sa teraz diskutuje aj o ďalších protestných krokoch. Zatiaľ nie je zhoda na tom, o aké [...]

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,220
Celková čítanosť: 7545196x
Priemerná čítanosť článkov: 6185x

Autor blogu

Kategórie

Archív