Založ si blog

Andrej Danko: Pán Ježiš spáchal samovraždu? Na kríž vyskočil sám?

Povinnosťou zákonodarného zboru SR ako demokratického štátu je pri chvályhodnej snahe o zabezpečenie ochrany pre národnostné menšiny a etnické či náboženské skupiny dbať o najvyššiu opatrnosť, aby definovanie ochrany špecifickej skupiny nepredstavovalo zároveň ohrozenie práv inej skupiny v SR či inde. V prípade vágne formulovaných príkladov pridružených k definícii antisemitizmu vypracovanej alianciou IHRA právne analýzy a prípady z praxe preukázali, že ich uplatňovanie môže byť popri ochrane občanov židovského pôvodu či vierovyznania zneužívané na umlčiavanie medzinárodnej solidarity s nežidovskými obyvateľmi Izraela a Izraelom okupovaných území a k znemožňovaniu medzinárodnej advokácie za ich ľudské práva, na ktorej sa podieľajú jednotlivci a skupiny bez ohľadu na vierovyznanie či etnický pôvod, vrátane židovských jednotlivcov a skupín.

Ide o vážny zásah do právneho poriadku SR a do ústavou garantovaných práv jej občanov iniciovaný cudzím štátom, ktorý nie je vhodné urobiť v chvate, bez náležitej odbornej diskusie. A nie iba tak, sľúbiť niečo kamarátovi.

Vážený pán Andrej Danko, proti prijímaniu definície doplnenej o 11 možných príkladov antisemitizmu varuje vyše 40 židovských organizácií !

Naša legislatíva dnes umožňuje trestať porušovanie ľudských práv. Za trestný čin sa považuje popieranie a schvaľovanie holokaustu a tiež hanobenie národa a rasy.

Antisemitizmus je také vnímanie Židov, ktoré sa môže prejaviť ako nenávisť k Židom. Rétorické a fyzické prejavy antisemitizmu sú namierené proti židovským alebo nežidovským jednotlivcom a/alebo ich majetku, proti inštitúciám židovskej komunity a náboženským ustanovizniam.“…pán Andrej Danko, vedeli by ste definovať akého majetku….? sú to banky, fabriky, facebook, noviny, televízie alebo rádia, farmaceutický priemysel…?

Vážený pán Danko, predseda NR SR (ozaj, prečo nie ste predsedom SNR- Slovenskej národnej rady ?,  nevadí…?) je to od Vás jednoznačné politikárčenie a so skutočným bojom proti antisemitizmu to nemá nič spoločné. Viete o tom ?

Žijeme v ťažkej dobe, keď sa popierajú základné ľudské práva. Máme aj v politike ľudí, ktorí popierajú Pána Ježiša, rúhania a urážky . To Vám nevadí ?

Skúste sa sami seba spýtať, vy čo ste odsúhlasili v NR SR definíciu antisemitizmu, prečo tak v podvedomí chorobne  nenávidíte kresťanov a dobrých ľudí verných Bohu ?

Ye. bať Kankavu. Do pekla s Kankavom.

26.04.2024

Ye.bať Kankavu. Do pekla s Kankavom. Nariadenie požaduje, aby každá nezávislá mimovládna a mediálna organizácia, ktorá dostáva viac ako 20 percent finančných prostriedkov zo zahraničia, bola zaregistrovaná ako „organizácia sledujúca záujmy cudzej moci“ Európska komisia vyzvala Gruzínsko, aby tento zákon v rozpore s demokratickými princípmi EÚ neprijala. Gruzínsky [...]

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. V ktorom vyvárajú staré „vydry“svoje jedlá, grcajú kaviarenské ploštice. . .

25.04.2024

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. Už teraz ide o veľkú časť zamestnancov verejnoprávnej televízie a rozhlasu. Podľa výročnej správy z roku 2022 mala RTVS okolo 1600 interných zamestnancov, no ďalšia veľká časť zamestnancov pre ňu pracuje externe. Medzi zamestnancami RTVS sa teraz diskutuje aj o ďalších protestných krokoch. Zatiaľ nie je zhoda na tom, o aké [...]

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,221
Celková čítanosť: 7549160x
Priemerná čítanosť článkov: 6183x

Autor blogu

Kategórie

Archív