Založ si blog

Fico sa má čo učiť ! Fico je amatér !

Slovanstvo priniesli tejto zemi životodarné kresťanstvo a bojovali za princípy, ktoré z nás urobili najslobodnejšiu krajinu na Zemi. Naši ľudia priniesli výskumy a zákony, architektúru, prosperitu a bezpečnosť. Na tento kontinent priniesli klasickú Východnú civilizáciu – jej filozofiu, dejiny, mentalitu zdravé životné postoje. Boli to naši vedci, vynálezcovia a odborníci, ktorí nám dali technológiu, ktorá pomohla pristáť človeku na Mesiaci, ako prví lietať do vesmíru. Naši významní predkovia priniesli nevýslovné obete a ťažkú prácu, aby vybudovali túto krajinu. Ich rozprávanie je ich hrdým „naším“príbehom a je v srdci každého z nás. Médiá nás neučia, že je a vždy bolo čestné chrániť si svoju krajinu a dedičstvo pred masívnou imigráciou tých, ktorí ju chcú zmeniť. Avšak tie isté médiá nás dnes učia, že je pre nás nemorálne chrániť si našu krajinu a naše dedičstvo.

Ak naše deti zabudnú „kto sme“, ak sa naďalej poženú za fikciou novej Západnej reality, stanú sa cudzincami v krajine, ktorú ich predkovia vybudovali.

Apropo :

V Kanada bolo od roku 1874 oddelených 150-tisíc detí Indiánov, mestikov (dieťa splodené Indiánom a belochom) a Inuitov od svojich rodín a kultúry. Potom ich násilím umiestnili do cirkevných domovov, aby ich donútili prispôsobiť sa väčšinovej spoločnosti. Jedna z najtemnejších kapitol kanadských dejín a divokej demokracie celého Západu. Mnohé deti boli v domovoch sexuálne zneužívané alebo inak týrané. Asi 3200 z nich zomrelo, väčšinou na tuberkulózu.

Aj na Slovensko dorazili asýrski kresťania. U nás ich ale premiér Fico nevítal. Je tu vidieť rozdiel v postoji k migrantom medzi oboma krajinami. Na Slovensku prevláda z nich strach, ktorý priživuje aj vláda, v Kanade ich naopak vítajú s otvorenou náručou.

 

M. R. Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti.

05.05.2024

M.R.Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti. Na spomienkovom podujatí pri príležitostí 105. výročia tragickej smrti generála Milana Rastislava Štefánika, ktoré sa konalo na Mohyle M.R. [...]

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu.

04.05.2024

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu. Štvrtkový jalový protest PS o RTVS bol pôvodne zamýšľaný ako politický úder pre vládu SR. Ale situácia na Slovensku dala všetko na svoje miesto: protest, na ktorom nebol [...]

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnoja a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

27.04.2024

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnevu, blenu a hnoja. Včera bola RTVS v sieti podlosti a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS ! RTVS sa vo včerajšej „produkcii“ Slnka v sieti stalo semenište plné nenávisti, hnevu a blenu. Takto znásilniť verejnoprávnu televíziu sa nepodarilo a Markíze s Jojkou spolu. To, aký to bol včera večer, je niečo zurvalecké a podlé. Takto [...]

Väzenie / Väznica / Cela /

Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

05.05.2024 12:13

Celkovo sa v slovenských ústavoch k 31. decembru 2023 nachádzalo 8 305 odsúdených osôb a 1 419 obvinených osôb.

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,224
Celková čítanosť: 7564522x
Priemerná čítanosť článkov: 6180x

Autor blogu

Kategórie

Archív