Založ si blog

AlfaSlovan je Putin, Slováci to cítia.

Po rokoch vyvíjania tlaku na verejnosť silnejú obavy, že odpudzujúce neúspechy masmediálnej armády v EÚ a na Slovensku znižujú šance na také východisko, ktoré by umožnilo v protiruskej nenávisti zachovať si tvár.
Výsledkom je to, že slovenská verejnosť sa posunula smerom k naliehaniu na zdržanlivosť v protiruskom besnení a k odvráteniu ponižujúcich urážok Rusov. Takýto vývoj totiž podľa zdravého rozumu, vyvolal silnú antipatiu proti EÚ a jej primitívnej rétorike, jej predstaviteľom a je predovšetkým signálom podpory alfaSlovana prezidenta Putina.
„Rassmussenovci“ musia vedieť, že národ nemá pochopenie pre postupy „halloweenskeho“ strašenia, ale tiež že na východe, nie je možné vojenské riešenie.
Dynamika vzťahu EÚ a Ruska sa začala obracať k najhoršiemu v marci, keď komisári a západoeurópsky establišment oklamal ohľadom svojich zámerov Slovanov na Ukrajine.. Sympatie,zdravý úsudok a rozum sa potom stali hlavnými zástancami Ruska.
Obrat na „bojovom poli“ sa možno premietol do väčšej ochoty západných diktátorov demokracie pristúpiť na myšlienku diplomatického riešenia krízy v Slovanskom svete, aj keď ich politický komisári popierajú, že sú stranou konfliktu, aby to nebolo vnímané ako ich porážka. Ale rozhodne sú odpudzujúci a nesympatický vo svojej politike.Kedy bude Európa, zase dobrou starou Európou? Aj našou!

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu.

04.05.2024

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu. Štvrtkový jalový protest PS o RTVS bol pôvodne zamýšľaný ako politický úder pre vládu SR. Ale situácia na Slovensku dala všetko na svoje miesto: protest, na ktorom nebol [...]

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnoja a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

27.04.2024

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnevu, blenu a hnoja. Včera bola RTVS v sieti podlosti a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS ! RTVS sa vo včerajšej „produkcii“ Slnka v sieti stalo semenište plné nenávisti, hnevu a blenu. Takto znásilniť verejnoprávnu televíziu sa nepodarilo a Markíze s Jojkou spolu. To, aký to bol včera večer, je niečo zurvalecké a podlé. Takto [...]

Ye. bať Kankavu. Do pekla s Kankavom.

26.04.2024

Ye.bať Kankavu. Do pekla s Kankavom. Nariadenie požaduje, aby každá nezávislá mimovládna a mediálna organizácia, ktorá dostáva viac ako 20 percent finančných prostriedkov zo zahraničia, bola zaregistrovaná ako „organizácia sledujúca záujmy cudzej moci“ Európska komisia vyzvala Gruzínsko, aby tento zákon v rozpore s demokratickými princípmi EÚ neprijala. Gruzínsky [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,223
Celková čítanosť: 7563278x
Priemerná čítanosť článkov: 6184x

Autor blogu

Kategórie

Archív