Založ si blog

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou.

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou.

Tento deň má zvláštne čaro, ktoré napĺňa naše srdcia a dáva nám nové príležitosti. Je to medzník,  ktorý v sebe nesie hlboký význam transformácie a zmeny. Je to čas, keď môžeme premýšľať o svojich cieľoch a zámeroch. Čas, keď môžeme prehodnotiť svoj život a nechať odísť nepotrebné. Deň jesennej rovnodennosti nás vyzýva k harmónii a rovnováhe. Príroda nám v tomto čase odhaľuje celú svoju krásu. Obklopuje nás zlatými odtieňmi, teplými farbami a panorámou úžasnej krajiny. Je to čas, kedy sa môžete tešiť z bohatej úrody a radovať sa z darov štedrej prírody.

Doprajte si príležitosť ponoriť sa do jesennej atmosféry a vychutnať si teplo slnka, zvuk a vôňu zlatého lístia. Nechajte jeseň vstúpiť do vášho života a ona vás obdaruje darmi úrody,   úspechu a prosperity. Nech je každý deň váš naplnený radosťou, inšpiráciou a šťastím. Nájdite vo svojom živote harmóniu a rovnováhu. Naplňte tieto dni krásnymi myšlienkami a spomienkami, nechajte energiu prírody preniknúť do vašich duší a naplňte ich múdrosťou a pokojom v spoločnosti vašich obľúbených kníh.

Doprajte si každý deň nové kapitoly aj vo vašom živote, nech je plný lásky, harmónie a stvorenia. Nech vaša cesta vedie k jednote s Bohom a všetkými vecami vôkol nás.

Balíček úsporných opatrení ? poďakujte sa tím chromých kačíc: matovič, heger a ódor.

22.09.2024

Balíček úsporných opatrení ? poďakujte sa tím chromých kačíc: matovič, heger a ódor. Ani prechodom moci nikto neodstráni smutné dedičstvo chromých kačíc, ktoré dostala terajšie vláda SR ako „nádherný“ darček. Konsolidačný balík za 2,7 miliardy eur, ktorým chce dnešná vláda ozdraviť verejné financie počas budúceho roka, je priamou odpoveďou na šafárenie [...]

Trénera Weissa – Slovana Bratislava po debakel proti Celtiku, musí vedenie okamžite odvolať. Pán Kmotrík konajte, čo ste to za „gazda“ ?

20.09.2024

Trénera Weissa – Slovana Bratislava po debakel proti Celtiku, by vedenie malo okamžite odvolať. Pán Kmotrík konajte, čo ste to za „gazda“ ? Byť hrdý na hráčov po debakli 5 : 1 je nepochopenie reality a je to nemorálne. Takéto vyjadrenia nevidieť ani v okresnej súťaži. Slovan urobil hanbu celému Slovensku, nie iba seba. Slovan je nedôstojný pre súťaž, do ktorej [...]

Falošná hra o knihách.

19.09.2024

Falošná hra o knihách. Nechutnosť na kvadrát! Prosím vás, kto v dnešnej dobe kupuje knihy? Kto? Robotník na stavbe, nezamestnaný, roľník, pilot lietadla, dôchodca športovci ? No kto dnes kupuje knihy ? Ako vidieť, zase sa prebúdza „knihársky mafiálni Kultúrnici. Herci ? veď ti nevedia poriadne po slovensky, a to najmä v SND. U nich sa knihy nedočkáte ak tak iba nejaká [...]

Boris Johnson

'Šialené' plány Johnsona: Chcel zaútočiť na sklad v Holandsku, aby vzal kovidové vakcíny do Británie

28.09.2024 12:30

Britský expremiér Johnson v čase kovidu chcel od armády, aby zaútočila na sklad v Holandsku a vzala do Británie vakcíny, "ktoré jej náležali".

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje. Irán robí opatrenia

28.09.2024 10:20, aktualizované: 12:19

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,278
Celková čítanosť: 7779243x
Priemerná čítanosť článkov: 6087x

Autor blogu

Kategórie

Archív