Založ si blog

OH vo Francúzsku jasne ukázali, aké sú požiadavky „bežných“ LBGTI-QATRO. Máme koncepty „športovec“ a „atlétka“ a teraz sa rodí nový koncept – „olympijský športovec.

OH vo Francúzsku jasne ukázali, aké sú požiadavky „bežných“ LBGTIQ

OH vo Francúzsku jasne ukázali, aké sú požiadavky „bežných“ LBGTIQ –  Európanov a ako európsky establišment napojený na Zlého ignoruje ľudí a pokračuje v ničení Európy manipulatívnou demokraciou. OH vo Francúzsku ukázali tvár európskych vládcov a ich pohŕdanie ľudom.

Máme koncepty „športovec“ a „atlétka“ a teraz sa rodí nový koncept – „olympijský športovec

Záver OH s trblietkovou estetikou francúzskych gitanes, prichádzajúci na zničenú planétu, kde sa potácajú len tektonické platne a prašivé príšery, aby ju opelil či čo. Prosto majsterštyk od busenlanda. Bolo to ale akési nekonzistentné.

Chýbala scéna zničenia Zeme, ktorú zrejme po otváracom škandále „vystrihli“.

 

 

:.:..

Falošná hra o knihách.

19.09.2024

Falošná hra o knihách. Nechutnosť na kvadrát! Prosím vás, kto v dnešnej dobe kupuje knihy? Kto? Robotník na stavbe, nezamestnaný, roľník, pilot lietadla, dôchodca športovci ? No kto dnes kupuje knihy ? Ako vidieť, zase sa prebúdza „knihársky mafiálni Kultúrnici. Herci ? veď ti nevedia poriadne po slovensky, a to najmä v SND. U nich sa knihy nedočkáte ak tak iba nejaká [...]

Potrebujeme Husáka! Demografická prognóza vyzerá hrozne. Potrebujeme silnú generáciu „Husákových detí.

15.09.2024

Demografická prognóza vyzerá hrozne… Čítanie demografickej projekcie pre svet, ktorú už v roku 2019 zverejnila Organizácia Spojených národov, vyvoláva zimomriavky, očakáva sa, že strednú a východnú Európu bude do konca storočia čeliť vážnemu vyľudňovaniu. Správa bola vypracovaná pred ruskou aktivitou na Ukrajinu, takže neberie do úvahy demografické trendy [...]

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Všetkým konečníkovým hujerom.

12.09.2024

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Západ urobil normalizáciu nevýslovných zverstiev a legitimizoval do očí bijúci antislovanizmus, ktorý v povojnovom období býval nenávisťou typickou najmä pre marginalizovaných politických šialencov. Ako k tejto transformácii – od široko zakazovanej a odsudzovanej nenávisti, k nenávisti, ktorá sa bujne predvádza počas protestov a [...]

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

ČR Bohumín počasie záplavy povodne situácia

Povodne českým voličom ukázali, načo sú im dobré kraje

19.09.2024 17:00

Hoci v niektorých volebných obvodoch sa voliči budú k provizórnym hlasovacím miestam doslova brodiť bahnom, pohroma uplynulých dní im s rozhodovaním môže pomôcť.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,275
Celková čítanosť: 7766222x
Priemerná čítanosť článkov: 6091x

Autor blogu

Kategórie

Archív