Založ si blog

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnoja a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnevu, blenu a hnoja. Včera bola RTVS v sieti podlosti a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

RTVS sa vo včerajšej „produkcii“ Slnka v sieti stalo semenište plné nenávisti, hnevu a blenu. Takto znásilniť verejnoprávnu televíziu sa nepodarilo a Markíze s Jojkou spolu.

To, aký to bol včera večer, je niečo zurvalecké a podlé. Takto zurvalci zneužili verejnoprávnu TV. Po takomto fašistickom výkone musí riaditeľ RTVS odstúpiť so sklopenými ušami, keď si chce zachovať akú takú dôstojnosť dôstojníka demokracie.

Je už načase rozpustiť tých úbožiakov a nech si organizujú svoje odpudivé dýchanky v súkromných televíziách. Slovensko nie je zvedavé na týchto komisárov spravodlivosti.

Kultúrna obec v Bratislave to je aj opilec, narkoman, vyliečený alkoholik, 1x2x3x rozvedený umelec..

Bratislava nie je Slovensko a Slovensko nie je Bratislava.

 

:.:

V dnešnej spoločnosti, kde dominuje faloš, lož, pretvárka a prezidentka s opozíciou.

20.05.2024

V dnešnej spoločnosti, kde dominuje faloš, lož a pretvárka sa nevyhnutne musí dariť kozmetickým firmám. Milióny ľudí denne míňajú nesmierne množstvo peňazí, úsilia a času na to, aby si urobili na svojej tvári krajšiu masku. Čo na tom, že vnútro je prázdne. Treba sa obliecť do drahých šiat a človek splynie s davom. Dovnútra okom predsa nevidieť. Aký zmysel má [...]

Postoje prezidentky a opozície eskalujú konflikty, sú dlhodobo provokatívne a deštruktívne.

16.05.2024

Postoj prezidentky a opozície eskaluje konflikty, je provokatívny a deštruktívny. Zdravý rozum poukazuje na rozpor medzi prezidentkinimi slovami a činmi , ktorá podniká agresívne kroky voči vláde R. Fica. V poslednom období sú čoraz agresívnejšie vyhlásenia z opozície na dresu R. Fica. Opozícia vyvoláva po prehratých voľbách bezprecedentné kolo eskalácie a vyhlásenia [...]

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči.

15.05.2024

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči. Beštie z opozície sú agresívne a plné zákerných útokov na R. Fica na vládu SR a Slovensko. Stačí pozrieť na zhromaždenia na ktorých ohlupujú jeden druhého , stačí si všimnúť transparenty a plagáty s akou nenávisťou a [...]

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

874746096

Mäsiar z Teheránu? A či o mŕtvych len v dobrom?

20.05.2024 17:50

Náhly skon iránskeho prezidenta spôsobil hlavybôl v mnohých metropolách. Treba kondolovať totalitnému režimu? Alebo ani majestát smrti nezahľadí hriechy zosnulého?

maďarsko, loď, komárom, Heidelberg

Maďarská polícia zadržala slovenského kapitána lode, ktorá bola účastníkom tragickej nehody na Dunaji

20.05.2024 17:19

Pri nehode zahynuli dve osoby, jedna sa zranila a po piatich nezvestných pokračuje intenzívne pátranie.

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,229
Celková čítanosť: 7586920x
Priemerná čítanosť článkov: 6173x

Autor blogu

Kategórie

Archív