Založ si blog

Ako sa „Idiotka“ pritrafila na tlačovú besedu premiéra Fica ?

Ako sa „Idiotka“ pritrafila na tlačovú besedu premiéra Fica ?

Podľa miery duševného rozvoja, úrovne maštaľnej morálky  a chápania objektívnej reality… takto sa zrejme pritrafila „Idiotka“- novinárka na tlačovej besede premiéra Fica jedna pani novinárka zo smutne známeho protislovenský ladeného denníka. Uvedená pani novinárka z  aktuálnej úrovne metodicky rozvíjaného, alebo stagnujúceho ,či degradujúceho vnemovo-emočno-racionálneho stavu svojej psychiky  sa okotila z podareného kolektívu novín. Jednoducho povedané: Zbytočná je informácia tomu, kto ju spracovať nevie….alebo by i mohol, no sa mu nechce – je lenivý myslieť.

Normalita v tomto zmysle prirodzene nezvykne konať direktívne, niekoho „zázrakom“ nútiť myslieť. Jedinec sa prosto narastajúcimi životnými komplikáciami prirodzene dostáva do stupňujúcich sa rozumových problémov. V tomto je pojem, obraz tzv. „babrákov“, vyvolávaný tzv. „neomylnosťami“ , jedna obrovská, fatálna lož, dezinterpretácia o idiotkinej svojvôli.

Ako sa hovorí: Sám Život je zázrak a druhých zázrakov netreba. Tak lož o „nepochopiteľnosti“ novinárčiny, paralyzujúca porážaných vlastných oslov, na stránkach starých okultistov novinárskej demagógie, asociálnych mágov, inžinierov- projektantov pravdy, z bludiska krivých zrkadiel, obrázkov s príšerou… novinárkou z tlačovej besedy…

 

 

 

:.:

Postoje prezidentky a opozície eskalujú konflikty, sú dlhodobo provokatívne a deštruktívne.

16.05.2024

Postoj prezidentky a opozície eskaluje konflikty, je provokatívny a deštruktívny. Zdravý rozum poukazuje na rozpor medzi prezidentkinimi slovami a činmi , ktorá podniká agresívne kroky voči vláde R. Fica. V poslednom období sú čoraz agresívnejšie vyhlásenia z opozície na dresu R. Fica. Opozícia vyvoláva po prehratých voľbách bezprecedentné kolo eskalácie a vyhlásenia [...]

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči.

15.05.2024

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči. Beštie z opozície sú agresívne a plné zákerných útokov na R. Fica na vládu SR a Slovensko. Stačí pozrieť na zhromaždenia na ktorých ohlupujú jeden druhého , stačí si všimnúť transparenty a plagáty s akou nenávisťou a [...]

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť ná

12.05.2024

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť nám. Najnovšie si dosť veľká časť našich detí myslí, že jedlo pochádza z obchodu. Z nejakého dôvodu si myslia, že ich otcovia a matky o svete vôbec nič nevedia, lebo netrávia za obrazovkou toľko času, ako oni. Netušia, že naše poznanie pochádza najmä z kníh. Pravda je však taká, že to my trávime s [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,228
Celková čítanosť: 7584027x
Priemerná čítanosť článkov: 6176x

Autor blogu

Kategórie

Archív