Založ si blog

Otvorený list ministerke

Otvorený list ministerke kultúry SR,

Vážená pani ministerka kultúry SR, Martina Šimkovičová,

v úvode  by som Vám rád zablahoželal k zvoleniu v demokratických voľbách. Tiež by som chcel poďakovať tým voličom, ktorí Vám verejne prejavili dôveru a verili  že stav kultúry sa  na Slovensku bude uberať prirodzenou cestou – t.j. Slovenskou. Jej demontáž je vzhľadom na pôsobenie Vašich predchodcov v kritickom stave a  mravne neprijateľný.

Chcem Vás tiež požiadať i naďalej o aktívnu obhajobu a presadzovanie zdravej a normálnej kultúry. Je to dôležité pre našich občanov a občianky. K dobru sa ľudská bytosť nedostáva automaticky a zadarmo, ale sa k nemu musí prepracovať. Verím, že Vy, to dokážete.

Vaše prvé rozhodnutia sú dobrým signálom  a  veľmi sympatické.

Ďakujem.

 

 

:.:

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči.

15.05.2024

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči. Beštie z opozície sú agresívne a plné zákerných útokov na R. Fica na vládu SR a Slovensko. Stačí pozrieť na zhromaždenia na ktorých ohlupujú jeden druhého , stačí si všimnúť transparenty a plagáty s akou nenávisťou a [...]

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť ná

12.05.2024

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť nám. Najnovšie si dosť veľká časť našich detí myslí, že jedlo pochádza z obchodu. Z nejakého dôvodu si myslia, že ich otcovia a matky o svete vôbec nič nevedia, lebo netrávia za obrazovkou toľko času, ako oni. Netušia, že naše poznanie pochádza najmä z kníh. Pravda je však taká, že to my trávime s [...]

Lepšoľudia a iná zgerba.

07.05.2024

Lepšoľudia a iná zgerba. Treba vystúpiť z matrixu Neskúšajte sa doklopať človeku s psychikou zombie-biorobota, ktorý nie je schopný vystúpiť z matrice, pretože jeho psychika obsahuje egregorialno-mravný zákaz prijímať nesystémovú informáciu. Egregorom sa myslí jednotná psychická činnosť množstva jedincov. Táto myšlienka žiaľ presne poukazuje na to, prečo mnohí [...]

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

fico, atentát na fica,

Bodyguard musí byť sparťanským štítom, ochranka pri atentáte na Fica zlyhala. Jej dôvera pôjde rapídne dole, hovorí Zábojník

16.05.2024 05:00

Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií sa dostal do veľmi zložitej situácie.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,227
Celková čítanosť: 7581179x
Priemerná čítanosť článkov: 6179x

Autor blogu

Kategórie

Archív