Založ si blog

Pani bábkoherečka hovorí: Lučanský nebol vo väzbe z vôle vlády

Pani bábkoherečka hovorí: Lučanský nebol vo väzbe z vôle vlády

Tak potom bol Lučanský vo väzbe z rozhodnutia vedúceho pavilónu orangutanov v ZOO v Brazilskom Rio dežanéro ?

Ako sa takto môže vyjadriť politik, ktorý zožral všetku múdrosť sveta a pol Slovenska ? je takýto človeka vôbec pri zmysloch ? a má právo takýto rozumový „gemblér“ narábať s euro peniazmi?

Vážená pani, Veronika Remišová, preto Vás verejne žiadam, aby ste sa z týchto dôvodov bezodkladne vzdali funkcie podpredsedníčky vlády Slovenskej republiky a ministerky investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vo vláde Igora Matoviča.

 

 

Postoje prezidentky a opozície eskalujú konflikty, sú dlhodobo provokatívne a deštruktívne.

16.05.2024

Postoj prezidentky a opozície eskaluje konflikty, je provokatívny a deštruktívny. Zdravý rozum poukazuje na rozpor medzi prezidentkinimi slovami a činmi , ktorá podniká agresívne kroky voči vláde R. Fica. V poslednom období sú čoraz agresívnejšie vyhlásenia z opozície na dresu R. Fica. Opozícia vyvoláva po prehratých voľbách bezprecedentné kolo eskalácie a vyhlásenia [...]

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči.

15.05.2024

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči. Beštie z opozície sú agresívne a plné zákerných útokov na R. Fica na vládu SR a Slovensko. Stačí pozrieť na zhromaždenia na ktorých ohlupujú jeden druhého , stačí si všimnúť transparenty a plagáty s akou nenávisťou a [...]

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť ná

12.05.2024

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť nám. Najnovšie si dosť veľká časť našich detí myslí, že jedlo pochádza z obchodu. Z nejakého dôvodu si myslia, že ich otcovia a matky o svete vôbec nič nevedia, lebo netrávia za obrazovkou toľko času, ako oni. Netušia, že naše poznanie pochádza najmä z kníh. Pravda je však taká, že to my trávime s [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,228
Celková čítanosť: 7584917x
Priemerná čítanosť článkov: 6177x

Autor blogu

Kategórie

Archív