Založ si blog

Rozsudok ukázal statočnosť sudcov, extrémne posilnil dôveru a rešpekt voči súdom !

Rozsudok ukázal statočnosť sudcov, extrémne posilnil dôveru a rešpekt voči súdom !

Súd rozhodol slobodne na základe preložených faktov a skutočností. Najdôležitejším zistením a prekvapením nie je výrok rozhodnutia (ten sa dal očakávať), ale tá skutočnosť, že súd ukázal svoju mravnú silu a nepodľahol vonkajším tlakom, ktoré mali silne politický podtext.

Súd ukázal, že si nenechá diktovať od novinárskych hoštaplerov a uličných dobrodruhov.

Je to prvý sebavedomý rozsudok súdu v dejinách samostatného Slovenska, keď obvinený už bol vopred novinami a televíznymi stokami  odsúdený aj s určenou výškou trestu.

Len my je veľmi ľúto, pozostalých, ktorých vtiahli do tejto špinavej hry a hrali s nimi divadlo.

Len my je ľúto životov dvoch mladých ľudí z ktorých si po smrti dnešná vládna koalícia vytĺkla toľko špinavého politického kapitálu.

Len my je  ľúto človeka, Kočnera, ktorého dlhé mesiace nevinne psychický ničili.

Toto sa nemalo stať. Nikdy.

Marián Kočner ani zločinec ani hrdina. Iba dobrodružný narcis.

Je dosť možné že už teraz bude označený Marián Kočner za nevinného. Dôkazná núdza ?

M. R. Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti.

05.05.2024

M.R.Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti. Na spomienkovom podujatí pri príležitostí 105. výročia tragickej smrti generála Milana Rastislava Štefánika, ktoré sa konalo na Mohyle M.R. [...]

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu.

04.05.2024

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu. Štvrtkový jalový protest PS o RTVS bol pôvodne zamýšľaný ako politický úder pre vládu SR. Ale situácia na Slovensku dala všetko na svoje miesto: protest, na ktorom nebol [...]

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnoja a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

27.04.2024

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnevu, blenu a hnoja. Včera bola RTVS v sieti podlosti a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS ! RTVS sa vo včerajšej „produkcii“ Slnka v sieti stalo semenište plné nenávisti, hnevu a blenu. Takto znásilniť verejnoprávnu televíziu sa nepodarilo a Markíze s Jojkou spolu. To, aký to bol včera večer, je niečo zurvalecké a podlé. Takto [...]

Väzenie / Väznica / Cela /

Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

05.05.2024 12:13

Celkovo sa v slovenských ústavoch k 31. decembru 2023 nachádzalo 8 305 odsúdených osôb a 1 419 obvinených osôb.

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,224
Celková čítanosť: 7564348x
Priemerná čítanosť článkov: 6180x

Autor blogu

Kategórie

Archív