Založ si blog

Igor Matovič zubami, nechtami …ale to, že tieto obvinenia vyšli z Denníka N však nutne musí vyvolať otázku: čo sa chystá s jeho vládou ?

Igor Matovič zubami, nechtami …ale to, že tieto obvinenia vyšli z Denníka N však nutne musí vyvolať otázku: čo sa chystá s jeho vládou ?

Poďme k „zubatému Igorovi“ a jeho kamarátom. Dvojitý „meter“, ktorým teraz merajú svoje diplomové práce sa zmenil na bumerang, ktorým dostali po hlave. Evidentne to však nič nerobí s ich sebareflexiou a naďalej generujú nechutné výroky, ktoré dokresľujú celkovú úroveň ich myšlienkového potenciálu. Boris Kollár v reakcii na Matovičovo priznanie dokonca vyhlásil: „Mal by sa konečne zmeniť zákon a nastavenie škôl do budúcna, aby sa do minulosti nemohli popravovať selektívne nepohodlní ľudia a aby boli jasné a nenapadnuteľné pravidlá do budúcnosti.“

Takže odrazu je odvolávanie politikov kvôli diplomovkám popravovaním. Keď to robila celé roky opozícia, tak to bol boj s korupciou a mafiou. Vlastne chyba nebola v Kollárovi a Matovičovi, ale v zle nastavených zákonoch. Keď sa zmenia zákony a zrejme ešte viac sa uvoľnia pravidlá v posudzovaní toho čo je a čo nie je plagiát, tak potom sa bude môcť Igor Matovič opäť vrátiť k svojmu titulu a samozrejme s „čistým svedomím“.

Ale povedzme si na druhej strane úprimne: určitá miera „zubatosti a nechtovosti“ je u politikov priam nevyhnutná. Nikto predsa nečaká, že sa budú takýmito vecami zaoberať najlepší ľudia.

Tí sa venujú, ako povedal Chesterton: chovu prasiat, obrábaniu polí, rodeniu a výchove detí a podobným veciam.

Postoje prezidentky a opozície eskalujú konflikty, sú dlhodobo provokatívne a deštruktívne.

16.05.2024

Postoj prezidentky a opozície eskaluje konflikty, je provokatívny a deštruktívny. Zdravý rozum poukazuje na rozpor medzi prezidentkinimi slovami a činmi , ktorá podniká agresívne kroky voči vláde R. Fica. V poslednom období sú čoraz agresívnejšie vyhlásenia z opozície na dresu R. Fica. Opozícia vyvoláva po prehratých voľbách bezprecedentné kolo eskalácie a vyhlásenia [...]

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči.

15.05.2024

Podliaci z opozície šíri za pomoci masmédií nenávisť, klamstvá, podliactvo. Beštiálnu tvár opozície musí vidieť každý, kto má oči. Beštie z opozície sú agresívne a plné zákerných útokov na R. Fica na vládu SR a Slovensko. Stačí pozrieť na zhromaždenia na ktorých ohlupujú jeden druhého , stačí si všimnúť transparenty a plagáty s akou nenávisťou a [...]

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť ná

12.05.2024

Prestávame rozumieť našim deťom a oni prestávajú rozumieť nám. Najnovšie si dosť veľká časť našich detí myslí, že jedlo pochádza z obchodu. Z nejakého dôvodu si myslia, že ich otcovia a matky o svete vôbec nič nevedia, lebo netrávia za obrazovkou toľko času, ako oni. Netušia, že naše poznanie pochádza najmä z kníh. Pravda je však taká, že to my trávime s [...]

Izrael, Haag

Izrael v Haagu: Vojna v Gaze je tragická, nejde však o genocídu

17.05.2024 16:44

Izrael tak reagoval na tvrdenia Juhoafrickej republiky, ktorá ešte v decembri podala MSD sťažnosť voči Izraelu za údajnú genocídu.

Zuzana Dolinková

Ministerstvo zdravotníctva odmieta tvrdenia o diskriminácii všeobecných lekárov pre dospelých

17.05.2024 16:06

Asociácia súkromných lekárov tento týždeň vyzvala na riešenie situácie týkajúcej sa všeobecných lekárov pre dospelých.

Matus Sutaj Estok

Šutaj Eštok: Proti každému, kto schvaľuje streľbu na Fica, tvrdo zakročíme. Atentát je mementom aj pre politikov

17.05.2024 16:06

Atentát podľa ministra ovplyvní aj snem Hlasu, na ktorom sa má v júni zísť tisícka delegátov.

polizei, rakúsko

V Rakúsku zadržali trojicu Slovákov v spojitosti s viacerými prípadmi vlámania

17.05.2024 15:20

Zadržali ich pri čine v obci Wolkersdorf v spolkovej krajine Dolné Rakúsko.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,228
Celková čítanosť: 7583442x
Priemerná čítanosť článkov: 6175x

Autor blogu

Kategórie

Archív