Založ si blog

Pred domom Igora Matoviča v Trnave a v Bratislave protestovali desiatky áut

Pred domom Igora Matoviča v Trnave a v Bratislave protestovali desiatky áut

Sociálnymi sieťami sa šíria fotografie z protestu spred domu Igora Matoviča ako aj z protestu „proti súčasnej vláde“ v Bratislave. Oba protesty sa konali v piatok 8. mája

Protest zorganizovala iniciatíva Slovensko si nedáme!.

A všetky slovenské goebelsové presstitútky a presstitúti, televízie, rádia, noviny….. mlčali, mlčia a mlčať budú. Dokedy ?

Jeden z najväčších demagógov posledných 100 rokov. Joseph Paul Goebbels, šéf ríšskej propagandy. Jeden z najoddanejších ľudí Adolfa Hitlera. Jeden z najväčších vojnových zločincov. Muž, ktorého tézy viedli mnohých na istú smrť – okrem mladých Nemcov, často iba detí, až po Židov, homosexuálov, zdravotne, telesne postihnutých, Rómov…  by mal s dnešných slovenských informačných médii a ich písalkov, redaktoríkov, a iných masmediálnych študentíkov veľkú radosť…!

Ak si myslíte priatelia, že už sme inde, že sme prezieravejší a na nás by to nefungovalo, potom sa pletiete. Vedľa priamočiarej brutality pracovalo Goebbelsovo PR dokonale so zámenou obsahu slov a činov. Biele vydával za čierne, kruh za štvorec a oheň za vodu.

Presne ako naše dnešné slovenské masmédia.

Lepšoľudia a iná zgerba.

07.05.2024

Lepšoľudia a iná zgerba. Treba vystúpiť z matrixu Neskúšajte sa doklopať človeku s psychikou zombie-biorobota, ktorý nie je schopný vystúpiť z matrice, pretože jeho psychika obsahuje egregorialno-mravný zákaz prijímať nesystémovú informáciu. Egregorom sa myslí jednotná psychická činnosť množstva jedincov. Táto myšlienka žiaľ presne poukazuje na to, prečo mnohí [...]

M. R. Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti.

05.05.2024

M.R.Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti. Na spomienkovom podujatí pri príležitostí 105. výročia tragickej smrti generála Milana Rastislava Štefánika, ktoré sa konalo na Mohyle M.R. [...]

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu.

04.05.2024

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu. Štvrtkový jalový protest PS o RTVS bol pôvodne zamýšľaný ako politický úder pre vládu SR. Ale situácia na Slovensku dala všetko na svoje miesto: protest, na ktorom nebol [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,225
Celková čítanosť: 7572089x
Priemerná čítanosť článkov: 6181x

Autor blogu

Kategórie

Archív