Založ si blog

Otvorený list p. Lajčákovi- ministrovi vlády SR

Pán Lajčák, vravíte v jednom z Vašich rozhovorov, že „tak ľahko ma nikto nezastraší“….asi ste mimo realitu, ale nikto Vás nechce zastrašiť ale primäť k zdravému rozumu a poukázať na Vaše defektné postojové myslenie vo veci aktivít gayou a lesieb.
Už dlhší čas sa obhajcovia prirodzeného manželstva pokúšajú ukázať, že skutočná agenda za požiadavkami homosexuálnych organizácií nie je manželská rovnosť ale totálne rozmotanie manželských spletitostí a vykorenenie tradičných hodnôt zo spoločnosti.
Je zjavné, že de facto sa uskutočňuje “len” kultúrna zmena a upúšťanie od tradičnej rodinnej etiky, nakoľko väčšina homosexuálov žijúcich spolu ani nepotrebuje a ani netúži sobášiť sa. To, čo chcú, je radikálne zmeniť koncept chápania manželstva a normálnej rodiny.
Gayovia a lesby sú slobodní žiť život tak, ako chcú. A dokonca časť dnešnej spoločnosti im za to tlieska tak, ako v histórii nikdy predtým. Je ale otázne, či majú právo zmeniť manželstvo pre celú spoločnosť. Homosexuáli na Slovensku diskriminovaní nie sú už dávno. Minimálne od tej doby, keď bola niekedy v 60. rokoch zrušená trestnosť homosexuality. Dvom osobám rovnakého pohlavia, ktoré sa majú radi nikto ich orientáciu neberie, nikto ich neprenasleduje. Tento vzťah je spoločnosťou tolerovaný. Homosexuáli a lesby majú rovnaké práva, ako všetci ostatní. Ale v poslednom období to vyzerá, že budú svojim spôsobom diskriminovaní „ne-homosexuáli“. Minimálne zo strany istých navrhovaných zákonov. A proti tomu je treba sa ohradiť a zabrániť tomu.
Vážený pán minister, ak tomuto nerozumiete, zvážte prosím, svoje účinkovanie vo funkcii, ktorú práve zastávate. Možno objavíte v sebe iné lepšie talenty, ktorými Vás Stvoriteľ obdaroval.

M. R. Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti.

05.05.2024

M.R.Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti. Na spomienkovom podujatí pri príležitostí 105. výročia tragickej smrti generála Milana Rastislava Štefánika, ktoré sa konalo na Mohyle M.R. [...]

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu.

04.05.2024

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu. Štvrtkový jalový protest PS o RTVS bol pôvodne zamýšľaný ako politický úder pre vládu SR. Ale situácia na Slovensku dala všetko na svoje miesto: protest, na ktorom nebol [...]

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnoja a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

27.04.2024

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnevu, blenu a hnoja. Včera bola RTVS v sieti podlosti a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS ! RTVS sa vo včerajšej „produkcii“ Slnka v sieti stalo semenište plné nenávisti, hnevu a blenu. Takto znásilniť verejnoprávnu televíziu sa nepodarilo a Markíze s Jojkou spolu. To, aký to bol včera večer, je niečo zurvalecké a podlé. Takto [...]

medvede

Medveď strhol v Porube ovcu, zásahový tím nainštaloval fotopasce

06.05.2024 11:28

Medveď strhol v intraviláne obce chovateľovi jednu ovcu.

trnka

Trnka prenájom strojov za 30 miliónov eur obhajoval. NAKA začala trestné stíhanie

06.05.2024 11:14

Košický kraj si mal od spoločnosti Tempus-Trans prenajať dovedna 73 kusov techniky.

obchvat

Tatranci uspeli. Projekt obchvatu Starého Smokovca stopli

06.05.2024 10:57

Tatranci spisovali proti projektu petíciu, podpísalo ju osemsto ľudí.

filipíny, juhočínske more

Filipíny chcú riešiť konflikty v Juhočínskom mori diplomatickou cestou

06.05.2024 10:22

Čína nasadila proti filipínskym plavidlám vodné delá. Filipínsky prezident uviedol, že útok nebudú opätovať.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,224
Celková čítanosť: 7567563x
Priemerná čítanosť článkov: 6183x

Autor blogu

Kategórie

Archív