Založ si blog

Aké sú zásady fašistickej činnosti dnes?

 

Hitler v roku 1942 sformoval základy okupačnej politiky na dobytom východnom území. V svojom stručnom nariadení napísal iba tri vety: „Slovanstvo treba zviesť iba na posunkový jazyk . Nijaká hygiena, nijaké očkovania. Iba vodka a tabak“. Celý sociálny program pre národy na dobytých východných územiach: nijaké školy, učitelia, nijaká kultúra – iba vodka a tabak. Hitler nebol hlúpy a vedel, čo chcel. Vedel, že vodka a tabak zničia nenávidených Slovanov už od nasledujúcej generácie, bez akýchkoľvek  krematórií a plynových komôr.

Margaret Thatcherová, bývala premiérka Veľkej Británie v čase svojej najväčšej „slávy“ na jednom svojom vystúpení ,  vyslovila záhadnú vetu: „Podľa hodnotení svetového spoločenstva je ekonomicky užitočné, aby na území Ruska žilo 15 miliónov ľudí“. Tlmočník si myslel, že zle rozumel a preložil 50 miliónov. Thatcherová ho však okamžite opravila. V tom čase   bolo v Rusku 150 miliónov. Kde zostalo ostatných 135 miliónov? Ostatní sa dostanú pod ozajstný „nôž“ šialenstva, antikultúry, rozvratu, drog.

Počas jednej návštevy Ruska pani  Madelaine Albrightová – v tom čase štátna tajomníčka USA a vystupujúc, ozvučila tú istú vetu: „Podľa hodnotení svetového spoločenstva je ekonomicky užitočné, aby na území Ruska žilo 15 miliónov ľudí“. Kam zmizlo ostatných 130 miliónov? V tom čase bolo v Rusku už len 145 miliónov. Ako už tu vidíme, program nabral plánovaný kurz pre svoju realizáciu a plnenie dlhodobých  cieľov spoločenstva.

Koho sa títo Slovanožrúti 20. a 21. storočia rozhodli ponechať v Rusku? Dva milióny – to je obsluha transsibírskej magistrály, najkratšej cesty z Japonska a juhovýchodnej Ázie do Európy. Ďalších 13 miliónov nechali na obsluhu najšpinavších hutníckych a chemických  výrob  a obsluhu svetového úložiska jadrového odpadu, na ktoré malo byť Rusko zmenené.

To, že alkohol a tabak sú zbraňami hromadného  ničenia, vedia všetci ašpiranti na svetovú dominanciu. Všetci vedia , že je to  najsilnejšia a najhlavnejšia zbraň genocídy. Ukazuje sa, že  Hitlerov odkaz sa úspešne  zavádza v ríši Slovanov aj dnes! Ľudia  doteraz nemôžu pochopiť, čo sa stalo: Najväčšia krajina na svete a odrazu ju v okamihu zbúrajú na kusy, všetkých zmenia na chudobných a vypustia do sveta s natiahnutou rukou. Azda osudová náhoda na prelome tisícročí?  Nijaká náhoda v tom nie je .

V zime v roku 1985, keď si všetci uvedomili, že zomrie ďalší generálny tajomník Černenko, na svojom zasadnutí  sa zišli krajiny Veľkej sedmičky na čele s USA. Práve vtedy bolo prijaté rozhodnutie zbúrať Sovietsky zväz. Rozdeliť ho na 52 trpasličích nezávislých štátov a prinútiť tieto štáty, aby mali navzájom konfliktné vzťahy. Spýtate sa, aký dôvod malo svetové spoločenstvo  deliť ZSSR? Podľa vtedajších hodnotení svetových expertov v roku 2020 prírodné zdroje západných štátov budú vydrancované. Zostáva jediná nedotknutá zásobáreň – 1/6 zeme, kde sa Rusom a ostatným národnostiam pošťastilo narodiť a žiť.

Na likvidáciu ZSSR boli vynaložené stovky miliárd dolárov. Program sa nazýval Harvardský projekt.

Karty sú hodené  –  čo na to stádo oviec ?

M. R. Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti.

05.05.2024

M.R.Štefánik, čo urobil pre Slovákov ? Holé nič. Len si pestoval svoj nákladný život. Dnes je jeho zuhoľnatená myšlienka Bradla tlejúcim dôkazom extrémizmu inšpirovaného cudzinou a svojvoľnej, podomácky pestovanej nevedomosti. Na spomienkovom podujatí pri príležitostí 105. výročia tragickej smrti generála Milana Rastislava Štefánika, ktoré sa konalo na Mohyle M.R. [...]

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu.

04.05.2024

Súdruženko Šímečka, Slovensko sa nemôže držať abstraktných „prianí“ „impotentných elít“, ktoré nevedia robiť ani jednoduché rozhodnutia založené na princípoch národného záujmu. Štvrtkový jalový protest PS o RTVS bol pôvodne zamýšľaný ako politický úder pre vládu SR. Ale situácia na Slovensku dala všetko na svoje miesto: protest, na ktorom nebol [...]

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnoja a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS !

27.04.2024

Slnko v sieti na vlnách nenávisti, hnevu, blenu a hnoja. Včera bola RTVS v sieti podlosti a zurvalstva. Zastavte vysielanie RTVS ! RTVS sa vo včerajšej „produkcii“ Slnka v sieti stalo semenište plné nenávisti, hnevu a blenu. Takto znásilniť verejnoprávnu televíziu sa nepodarilo a Markíze s Jojkou spolu. To, aký to bol včera večer, je niečo zurvalecké a podlé. Takto [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,224
Celková čítanosť: 7567153x
Priemerná čítanosť článkov: 6182x

Autor blogu

Kategórie

Archív