Založ si blog

Peniaze na film Štefánik sú rozkradnuté a nikoho to nezaujíma, ani Ondríka, ktorý hral hlavnú rolu.

Peniaze na film Štefánik sú rozkradnuté a nikoho to nezaujíma, ani Ondríka, ktorý hral hlavnú rolu.

Jozef Banáš sa v jednej relácii rozhovoril o kultúre a spýtal sa, že Audiovizuálny fond podporil sumou aj film „Štefánik“ a v ňom rovnako ako vo filme Miki, hral hlavnú rolu Milan Ondrík. Peniaze na film Štefánik sú však dnes už podľa spisovateľa a bývalého diplomata rozkradnuté a nikoho to nezaujíma, ani Ondríka, ktorý hral hlavnú rolu. Absolvoval pritom iba niekoľko nakrúcacích dní. Potom ostalo ticho a po filme sa, ako sa hovorí „zľahla zem“. Nikto sa však nesťažuje, nikto to verejne nekritizuje.

Tak pán Ondrík, kde sú podľa Vás tie peniaze ..?

 

 

:.:.

Potrebujeme Husáka! Demografická prognóza vyzerá hrozne. Potrebujeme silnú generáciu „Husákových detí.

15.09.2024

Demografická prognóza vyzerá hrozne… Čítanie demografickej projekcie pre svet, ktorú už v roku 2019 zverejnila Organizácia Spojených národov, vyvoláva zimomriavky, očakáva sa, že strednú a východnú Európu bude do konca storočia čeliť vážnemu vyľudňovaniu. Správa bola vypracovaná pred ruskou aktivitou na Ukrajinu, takže neberie do úvahy demografické trendy [...]

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Všetkým konečníkovým hujerom.

12.09.2024

Normalizácia zverstiev. Známky hanby. Západ urobil normalizáciu nevýslovných zverstiev a legitimizoval do očí bijúci antislovanizmus, ktorý v povojnovom období býval nenávisťou typickou najmä pre marginalizovaných politických šialencov. Ako k tejto transformácii – od široko zakazovanej a odsudzovanej nenávisti, k nenávisti, ktorá sa bujne predvádza počas protestov a [...]

Negramotní HERCI – na počiatku bolo Slovo. A nie vaše bždiny.

08.09.2024

Bezchybné používanie Slova musí byť vlastnosťou všetkých, ktorí chcú tvoriť niečo nové a lepšie. Kedysi sa kládol dôraz na umenie používať Slovo a vyžadovala sa nutnosť čistoty reči. U verejne činných osôb sa sledovalo používanie zbytočných slov, nadávok a parazitických pokrivených výrazov. Procesu učenia ,, Ako krásne hovoriť“ sa venovalo veľmi veľa [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,274
Celková čítanosť: 7763564x
Priemerná čítanosť článkov: 6094x

Autor blogu

Kategórie

Archív