Založ si blog

Mrochtovláda odišla na skládku dejín.

Mrochtovláda odišla na skládku dejín

Moje milované Slovensko, lká mrochta posledné minúty svojho hororového mandátu. Ako keby nestačili nekonečné roky, čo bola vo funkcii prezidentky Slovenska. Ešte aj posledné dni mrochtovlády nás musel mediálny mainstream oblievať kýbľami fráz osoby s charizmou vlhkého vechťa, ktorá plnohodnotne zodpovedá Maupassantovej okrídlenej vete: …a z tupých lebiek im vypadávali tupé slová.

Čo môžeme povedať s istotou? Že zostala  jednou z mnohých bezvýznamných tetiek z mimovládok, napĺňajúcich algoritmus progresívneho aktivizmu: bľabotanie, otravovanie verejného priestoru sociánoinžinierskymi sprostosťami – a výsledok mrhania peniazmi a energiou v lepšom prípade číre nič, v horšom bordel.

No nič, je to preč. Na pamiatku mrochty si povedzme v duchu jej hodnotovej rozpoltenosti naraz vatikánske Chvalabohu, aj progresivistické Páldopitsche.

Čo zla, nevraživosti vniesla do politiky je nevídané. Mojou prezidentkou určite nebola.

 

:.:

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou.

26.09.2024

Jesenná rovnodennosť je významným sviatkom pre všetkých Slovanov. Symbolizuje nástup jesene a rovnováhu medzi svetlom a tmou. Tento deň má zvláštne čaro, ktoré napĺňa naše srdcia a dáva nám nové príležitosti. Je to medzník, ktorý v sebe nesie hlboký význam transformácie a zmeny. Je to čas, keď môžeme premýšľať o svojich cieľoch a zámeroch. Čas, keď [...]

Balíček úsporných opatrení ? poďakujte sa tím chromých kačíc: matovič, heger a ódor.

22.09.2024

Balíček úsporných opatrení ? poďakujte sa tím chromých kačíc: matovič, heger a ódor. Ani prechodom moci nikto neodstráni smutné dedičstvo chromých kačíc, ktoré dostala terajšie vláda SR ako „nádherný“ darček. Konsolidačný balík za 2,7 miliardy eur, ktorým chce dnešná vláda ozdraviť verejné financie počas budúceho roka, je priamou odpoveďou na šafárenie [...]

Trénera Weissa – Slovana Bratislava po debakel proti Celtiku, musí vedenie okamžite odvolať. Pán Kmotrík konajte, čo ste to za „gazda“ ?

20.09.2024

Trénera Weissa – Slovana Bratislava po debakel proti Celtiku, by vedenie malo okamžite odvolať. Pán Kmotrík konajte, čo ste to za „gazda“ ? Byť hrdý na hráčov po debakli 5 : 1 je nepochopenie reality a je to nemorálne. Takéto vyjadrenia nevidieť ani v okresnej súťaži. Slovan urobil hanbu celému Slovensku, nie iba seba. Slovan je nedôstojný pre súťaž, do ktorej [...]

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00, aktualizované: 09:45

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,278
Celková čítanosť: 7779167x
Priemerná čítanosť článkov: 6087x

Autor blogu

Kategórie

Archív