Založ si blog

Svet nám chcú ovládnuť šialenci

Svet nám chcú ovládnuť liberálni šialenci

Naša nádejná generácia mileniálov má potrebu nás neustále kárať za to, že nechránime dostatočne planétu.

Mládež cíti potrebu zachraňovať túto planétu, ale nevedia sa poriadne postarať ani o svojho psa.

Denno-denne počúvame od našej dezinformovanej mládeže

rôzne povely, príkazy a obmedzenia:

„Budúcnosť je elektromobil, zakážeme vám jazdiť na diesli!“, hlása miestny politik.

– „Musíte triediť odpad! Je to vaša povinnosť voči planéte“, vyčíta mladík pani susede.

– „Nemôžete ďalej kúriť na viac ako na 19°C,“ píše sa rezolútne vo vyúčtovaní od dodávateľa tepla: Každým ďalším stupňom naviac zaťažujete prírodu a tvoríte ekologický dlh.“

– „Nejazdi toľko autom a vypni klimatizáciu,  hlása miestny billboard ekoaktivistov.

Prečo ale máme šetriť?!

– V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh a snehové delá, len aby megabiznis s reklamou a športovým oblečením zarábal.

– V Osrblí spálili 30,000 l nafty na zasneženie pretekov

 – Lyžiarske strediská rozsvecujú svoje svahy megawatovými svetlometmi, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci, aj keď vleky doslova ‚zožerú‘ gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili.

– Lufthansa vykoná 8.000 ‚prázdnych‘ letov, len aby si udržala svoje dotácie.

– Väčšina skvelých futbalových zápasov sa odohráva večer, pod extra velikánskymi reflektormi, ktoré spália nepredstaviteľné množstvo energie!

– Osem nových, masívnych futbalových štadiónov na MS v Katare bolo plne klimatizovaných! (v púšti)

– Státisíce nákladných áut jazdia denne hore-dole, len aby do obchodov priviezli ovocie a zeleninu zo Španielska, zatiaľ čo regionálne produkty idú do koša alebo ich zahrabú dieslovým buldozérom.

– Najväčšia loď na svete: „Wonder of the Seas“ prevezie 7.000 pasažierov, k čomu potrebuje až 2.300 členov posádky, len aby sa za svoje peniaze cestujúci cítili maximálne luxusne.

– Približne 3.500 zaoceánskych kontajnerových lodí obchádza celým svetom a každá spotrebuje minimálne 28.000 litrov paliva na 1000 km plavby.

– Miliardári si medzi sebou navzájom ponúkajú vesmírne cestovanie za astronomických podmienok a začínajú lietať obrovskými raketami so spaľovacími motormi až do kozmu.

Propaganda s názvom „Climate change“ (Klimatická kríza, alebo tiež Klimatická zmena) slúži iba jedinému účelu: Bohatší sa stanú ešte bohatšími a chudobní sa stanú závislými na ich svojvôli. Takto si napokon podmania celý svet. Liberáli.

A medzitým, “KVÔLI ZÁCHRANE PLANÉTY“, zakážu údiť klobásky, nútia nás jesť hmyz a tvrdia, že si budeme musieť kupovať povolenky na CO2…

Z koho si tu do pekla robíte srandu?!

 

:.:…

Paríž – OH – smrad, hlad a hanba. Keby sa toto stalo Rusom ?

26.07.2024

Hladní športovci, Papierové postele Izby bez klimatizácie Malé izby Znásilnená austrálska turistka, Okradnutý novinár Ranná sabotáž vlakovej dopravy. Z Paríža sa s blížiacim štartom olympijských hier stáva mesto zla. Do temnej kroniky zločinov teraz pribudol ďalší. Obeťou lúpežníkov sa na ulici stala brazílska futbalová legenda Zico. Zlodeji mu ukradli kufrík s [...]

Včera Slovan- cirkus na okresnej úrovni. Weiss ml. odmietol striedanie ! Komédia ako na dedine.

25.07.2024

Včera Slovan- cirkus na okresnej úrovni. Weiss ml. odmietol striedanie ! Tak toto keby urobil niekto iný, ani do autobusu ho nepustí. Ten by si už u p. Weissa nekopol do lopty aj keby to bol neviem aký dobrý chlapec. Dedinské pomery, ktoré vládnu v našom Slovane nevidno ani v VI.lige. Vraj odohrali dobrý zápas. Tak ja som pozeral asi iný zápas, a lebo celú dobu som si myslel [...]

Pomočený postoj EÚ k dvom svojim štátom je nechutný a odpudzujúci.

24.07.2024

Maďarsko a Slovensko minulý týždeň informovali, že prestali dostávať ropu od Lukoilu, pretože Ukrajina zastavila tranzit cez svoje územie. Slovenské ministerstvo hospodárstva poznamenalo, že Kyjev zaradil ruskú ropnú spoločnosť na sankčný zoznam. Situácia s dodávkami ropy cez Ukrajinu do Európy nezávisí teda od Ruska . Na margo tejto situácie Maďarsko zablokuje [...]

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,250
Celková čítanosť: 7674387x
Priemerná čítanosť článkov: 6140x

Autor blogu

Kategórie

Archív