Založ si blog

Premiér Heger a minister Lengvarský patria do rúk prokurátora! Vyčerpaní zdravotníci nech poprosia generálneho prokurátora, aby zasiahol, ak nechcú viac rozhodovať o tom, koho napoja na pľúcnu ventiláciu a koho vystavia riziku smrti.

Premiér Heger a minister Lengvarský patria do rúk prokurátora! Vyčerpaní zdravotníci nech poprosia generálneho prokurátora, aby zasiahol, ak nechcú viac rozhodovať o tom, koho napoja na pľúcnu ventiláciu a koho vystavia riziku smrti.

Nemocnice sú pred kolapsom, už nemáme žiadnu voľnú ventiláciu – a kto ich mal zabezpečiť ? Piaty ilegálny výbor Komunistickej strany ?  Nie premiér vlády SR a minister zdravotníctva ?

Chýbajú pľúcne ventilátory – a kto ich mal zabezpečiť ? Piaty ilegálny výbor Komunistickej strany ?  Nie premiér vlády SR a minister zdravotníctva !

Pľúcne ventilátory nemajú odbornú obsluhu – a kto mal zabezpečiť vyškolenie obsluhy ? Piaty ilegálny výbor Komunistickej strany ?  Nie premiér vlády SR a minister zdravotníctva ?

Opätovne musia odkladať a ohrozené je zdravie každého občana –  a kto má zabezpečiť ochranu života a zdravia občanov ? Piaty ilegálny výbor Komunistickej strany ?  Nie premiér vlády SR a minister zdravotníctva ?

p.Heger píše – Nemocnice sú pred kolapsom – a kto má riadiť nemocnice ? Piaty ilegálny výbor Komunistickej strany ?  Nie premiér vlády SR a minister zdravotníctva ?

Vláda SR nechráni  zdravie svojich občanov, zdravie ekonomiky, neodľahčila odbornou prípravou zdravotný systém a teraz doplácajú na ich riadenie zdravím a smrťou nevinní ľudia.

Ďalším kriminálnym faktom je, že operácie a zákroky sa opätovne musia pre obyčajných ľudí odkladať a tak je ohrozené zdravie každého občana. A to len a len vďaka neschopnosti a nekonaniu premiéra a ministra zdravotníctva resp. celej vlády.

 

.:.:.

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7541990x
Priemerná čítanosť článkov: 6187x

Autor blogu

Kategórie

Archív