Založ si blog

Idioti po komunistoch zrušili tisíce nemocničných lôžok. Tisíce zdravotníkov a lekárov vyhnali do zahraničia ! Reforma!

Po komunistoch zrušili tisíce nemocničných lôžok. Reforma! Tisíce zdravotníkov vyhnali do zahraničia.

Úspory v zdravotníctve, je i zrušenie 6-tisíc nemocničných lôžok“ zhodnotili odborníci v prieskume INEKO.  Ako poukazovali, systém poskytovateľov zdravotníckych služieb najmä lôžkových, je príliš rozsiahly a neefektívny.

Reforma sa však musí spraviť podľa transparentne stanovených pravidiel. Viacerí odborníci tiež argumentujú, že rozhodnutie o rušení nemocničných lôžok by nemalo prijímať ministerstvo od zeleného stola, ale zdravotné poisťovne a vlastníci nemocníc.

Nemocnice prídu o vyše šesťtisíc lôžok, nijaká nemocnica však nezanikne. To je záver komisie na ministerstve zdravotníctva, ktorá takmer tri mesiace pracovala na analýze siete nemocníc. Zdroj: Pravda, 14.12.2006, názov článku: “V nemocniciach zrušia šesťtisíc lôžok”

Dnešný svet nie je pre ľudí. Je pre zvieratá a hovädá!

Paríž – OH – smrad, hlad a hanba. Keby sa toto stalo Rusom ?

26.07.2024

Hladní športovci, Papierové postele Izby bez klimatizácie Malé izby Znásilnená austrálska turistka, Okradnutý novinár Ranná sabotáž vlakovej dopravy. Z Paríža sa s blížiacim štartom olympijských hier stáva mesto zla. Do temnej kroniky zločinov teraz pribudol ďalší. Obeťou lúpežníkov sa na ulici stala brazílska futbalová legenda Zico. Zlodeji mu ukradli kufrík s [...]

Včera Slovan- cirkus na okresnej úrovni. Weiss ml. odmietol striedanie ! Komédia ako na dedine.

25.07.2024

Včera Slovan- cirkus na okresnej úrovni. Weiss ml. odmietol striedanie ! Tak toto keby urobil niekto iný, ani do autobusu ho nepustí. Ten by si už u p. Weissa nekopol do lopty aj keby to bol neviem aký dobrý chlapec. Dedinské pomery, ktoré vládnu v našom Slovane nevidno ani v VI.lige. Vraj odohrali dobrý zápas. Tak ja som pozeral asi iný zápas, a lebo celú dobu som si myslel [...]

Pomočený postoj EÚ k dvom svojim štátom je nechutný a odpudzujúci.

24.07.2024

Maďarsko a Slovensko minulý týždeň informovali, že prestali dostávať ropu od Lukoilu, pretože Ukrajina zastavila tranzit cez svoje územie. Slovenské ministerstvo hospodárstva poznamenalo, že Kyjev zaradil ruskú ropnú spoločnosť na sankčný zoznam. Situácia s dodávkami ropy cez Ukrajinu do Európy nezávisí teda od Ruska . Na margo tejto situácie Maďarsko zablokuje [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,250
Celková čítanosť: 7675505x
Priemerná čítanosť článkov: 6140x

Autor blogu

Kategórie

Archív