Založ si blog

Opováži sa Matovič či Mikulec a Naď udrieť  civilov na manifestácii za slobodu?

Opováži sa Matovič či Mikulec a Naď udrieť  civilov na manifestácii za slobodu?

Desaťročia sa išla prorežimná propaganda uslziť nad spomínaním sviečkovej manifestácie z roku 1988, keď asi jedno polievacie auto pokropilo trocha ľudí. A dnes? Nasadenie špecializovaných striekacích vozov, rôznych obrnených rozháňačov, ale hlavne plastovo obrnených oddielov ťažkoodencov sa dnes stáva už bežným. Vláda by sa toho mala ale vyvarovať aspoň v deň sviatku demokracie. Ak nie, ponesie si do pekla ešte väčšiu hanbu.

Odpoveď vlády na požiadavku o možnosť toto jasne vyjadriť sú výroky premiéra a ministrov, že „to vyčistia“, že povolajú aj vojenskú políciu – a podobný tón. Pripomínam, hovoria o demonštrácii občanov na najväčší sviatok demokracie! Nie je reč o nejakom pochode neofašistov, alebo čokoľvek podobnom, ale o volaní občanov na právo na slobodu slova.

Paríž – OH – smrad, hlad a hanba. Keby sa toto stalo Rusom ?

26.07.2024

Hladní športovci, Papierové postele Izby bez klimatizácie Malé izby Znásilnená austrálska turistka, Okradnutý novinár Ranná sabotáž vlakovej dopravy. Z Paríža sa s blížiacim štartom olympijských hier stáva mesto zla. Do temnej kroniky zločinov teraz pribudol ďalší. Obeťou lúpežníkov sa na ulici stala brazílska futbalová legenda Zico. Zlodeji mu ukradli kufrík s [...]

Včera Slovan- cirkus na okresnej úrovni. Weiss ml. odmietol striedanie ! Komédia ako na dedine.

25.07.2024

Včera Slovan- cirkus na okresnej úrovni. Weiss ml. odmietol striedanie ! Tak toto keby urobil niekto iný, ani do autobusu ho nepustí. Ten by si už u p. Weissa nekopol do lopty aj keby to bol neviem aký dobrý chlapec. Dedinské pomery, ktoré vládnu v našom Slovane nevidno ani v VI.lige. Vraj odohrali dobrý zápas. Tak ja som pozeral asi iný zápas, a lebo celú dobu som si myslel [...]

Pomočený postoj EÚ k dvom svojim štátom je nechutný a odpudzujúci.

24.07.2024

Maďarsko a Slovensko minulý týždeň informovali, že prestali dostávať ropu od Lukoilu, pretože Ukrajina zastavila tranzit cez svoje územie. Slovenské ministerstvo hospodárstva poznamenalo, že Kyjev zaradil ruskú ropnú spoločnosť na sankčný zoznam. Situácia s dodávkami ropy cez Ukrajinu do Európy nezávisí teda od Ruska . Na margo tejto situácie Maďarsko zablokuje [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,250
Celková čítanosť: 7675000x
Priemerná čítanosť článkov: 6140x

Autor blogu

Kategórie

Archív