Založ si blog

Muž, ktorý bol v karanténe v Gabčíkove to už nevydržal a reagoval na všetky negatívne komentáre!

Chcel by som reagovať na tie negatívne komentáre na prácu,stravu a všetko čo súvisí s karanténnym zariadením v Gabčíkove.

Ja a môj brat sme do zaradenia v Gabčíkove nastúpili v pondelok 16.3. 20 okolo 1 hodine ráno na vlastnú žiadosť,aby sme neohrozili našich rodinných príslušníkov. Po príchode sme si museli nasadiť rúško a bola nám odmeraná teplota a boli sme informovaný čo môžme a čo nie. Pracovníci zariadenia sa nás opýtali čí chceme byť samostatne na izbe alebo spolu,som odpovedal že radšej spolu,veď aj tak by to bolo jedno ,veď ak sme prišli spolu, tak už nemá význam byť rozdelení a pri logickom myslení a pravidelnom oboznámovaním sa situácie ohľadom koronavírusu,kde bolo jasne že počet ľudí bude len narastať tak prečo by sme zaberali jednu izbu naviac….a verte tomu ,že po určitom čase aj tí ľudia čo nadávali že chcú byť na izbe sami ,sú rady,že majú na izbe spoločnosť.

Ohľadom tej hygieny by som povedal len toľko…jasne,že to nie je 4* alebo 5* hotel,ale nech sa tí mladi ľudia troška nad sebou zamyslia….tu budu vykrikovať aké zlé hygienické podmienky sú tu,ale keď tí mladí ľudia chodia na všelijaké festivaly ,spia v stanoch ,niektorí v blate ,lebo sú tak opití ,že do stanu ani netrafia,nesprchujú sa aj 3 dni ,chodia na TOIky kde pred nimi bolo 1000 ľudí,tak tam sa nesťažujú,tam to je všetko ok….takže obliečky boli čiste,mali sme uteráky,toaletný papier a mydlo bolo tiež,tiekla studená aj teplá voda a išlo aj kúrenie,takže ani zima na mojej izbe nebola……

 

Všetci píšu ,že si musia platiť 21 eura na deň,ale vôbec to nieje pravda a cena 13 eura je primeraná a hlavne chcem upozorniť na to že mi bola poslná sms správa ,kde som o tej cene za noc bol informovaný skôr ako som do zariadenia nastúpil,a myslím ,že tu istú smsku dostali všetci čo tam nastúpili,ale na sociálnych sieťach na to už z tých ľudí nikto neupozornil ,že cena 21 eura je dezinformácia ,ale nechali ich v tom len nech vzniká napätie a panika..a tu im vadí cena 13 eura za celodennú stravu,ale v zahraničí im nevadí v bare dať 4 eura za pivo alebo 0,2cl tvrdého alkoholu ..

Veľa ľudí sa sťažovalo,že im bolo povedané ,že nastúpia do domácej karantény,ale ak by len trocha sledovali aktuálnu situáciu,tak by vedeli ,že to čo bolo povedané v nedeľu ráno už v nedeľu večer neplatilo a platnosť nadobudlo v pondelok ráno a všetci čo prišli autobusami museli ísť už do karantény!!Neboli pripravení na to že pôjdu do Gabčíkova,že nemajú hygienické potreby atď,hlavne je že všetci mali dostatok cigariet….

A ešte jeden osobný zážitok: v pondelok sme s bratom nedostali raňajky tak brat o 12 tej zavolal a mu bolo povedané ,že asi zabudli ,že nám bude viac chutiť obed ,čo sme zobrali s humorom,a aj keď sme obed dostali ,síce až o pol 5,nerobili sme z toho paniku,lebo sme videli ako priviezli ďalších ľudí autobusmi ,takže podľa mňa ani zdravotníci a ďalší personál,čo sa snažil urýchlene ich vybaviť,tiež neobedoval,a na rozdiel od nás ,čo sme iba vyhľadávali chyby,písali a pridávali fotky na soc. siete oni zatiaľ pracovali ….ale to nikto nevidí ,lebo každý si mysli ,že svet sa točí len okolo ich zadku….a najväčší zážitok bol ten,ako jeden mladý muž vykrikoval ,že on nebude jesť rizoto ,že on nieje v base atď….čo už mi nedalo,vybehol som na balkón a povedal som mu,že nech nevykrikuje,lebo on je ten prvý čo porušuje pravidlá karantény ,lebo v pondelok a utorok som ho videl fajčiť asi dva balkóny od môjho a keď vykrikoval ohľadom toho rizota už bol o poschodie vyššie na čo som ho jasne upozornil a prestal s vykrikovaním ,lebo pri príchode nám bolo jasne povedané ,že nemôžeme opúšťať svoje izby !!!!

Proste je toho veľa ,čo by som mohol napísať na obhajobu tých ľudí čo nám v tých ťažkých časoch pomáhajú,ale ani neviem či to má zmysel…..

Tento článok vám už píšem z domácej karantény,lebo včera večer mi bolo oznámené ,že môj test bol negatívny a mohol som opustiť aj s bratom tak často negatívne skloňované Gabčíkovo!!!!

Na záver by som chcel poprosiť ľudí ,čo tam ostali,aby si najprv upratali pred svojim prahom,zamysleli sa prečo a kvôli komu prišlo k takým opatreniam, a hlavne nech nedehonestujú prácu tích čo riskujú svoje zdravie na úkor ich dobra a zdravia ich príbuzných…..pre nechápavých: zato že nemôžu ísť hneď do domácej karantény nech poďakujú tým,čo domácu karanténu nedodržiavali,alebo rodičom ,ktorí svoje deti brali do aquaparkov a lyžovať,lebo si mysleli ,že keď sa zatvorili školy aby sa deti nezgrupovali ,že majú prázdniny!!!!!

P.S. Pozrite si v akých podmienkach “spávajú” lekári a zdravotnícky personál v Taliansku,Česku …. ,ako dlho nejedli, neboli na WC a potom sa sťažujte ,kde sa nachádzate vy….Takže z mojej strany len toľko a ďakujem celému personálu (od zdravotníka,cez hasičov, kuchárov až po donášača jedla)ako bolo o nás postarané….

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

Zdoj: Internet

V Moskve Crocus City Hall? to je čo za názov? to už ani v Rusku neexistuje azbuka?

23.03.2024

V Moskve Crocus City Hall ? to je čo za názov ? to už ani v Rusku neexistuje azbuka ? Ako môžu Ruské úrady dovoliť až takýto mravný úpadok ? Rusi sa chcú stať svetovou veľmocou ? Do koncertnej sály Crocus City Hall v meste Krasnogorsk na predmestí Moskvy vpadli v piatok večer viacerí ozbrojení teroristi s automatickými zbraňami a granátmi. Na mieste zabili podľa [...]

V. V. Putin sa stáva najdlhšie vládnucim panovníkom Ruska

22.03.2024

Putin sa stáva najdlhšie vládnucim panovníkom Ruska Prezidentské voľby v Ruskej federácii sa skončili absolútnym víťazstvom Vladimíra Vladimíroviča Putina, so ziskom viac ako 87 % hlasov. Jeho presvedčivé víťazstvo, pri rekordne vysokej účasti nenecháva nikoho na pochybách, že Putin má azda najsilnejší prezidentský mandát na tejto planéte. Obyvatelia 1/6 povrchu Zeme, [...]

Riaditeľ RTVS je spoločenský nespôsobilý viesť akúkoľvek televíziu, nieto ešte verejnoprávnu. V Rakúsku by ho neprijali ani do šatne ORF

19.03.2024

Riaditeľ RTVS je spoločenský nespôsobilý viesť akúkoľvek televíziu, nieto ešte verejnoprávnu. V Rakúsku by ho neprijali ani do šatne ORF. V RTVS by kľudne stačilo vymeniť riaditeľa pre jeho spoločenskú nespôsobilosť a bulvárnu redakciu Tv novín a spravodajstva, zrušiť niektoré jalové protislovenské relácie a je po problém. Ale tam bude pes zakopaný ako sa vraví [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,214
Celková čítanosť: 7511497x
Priemerná čítanosť článkov: 6187x

Autor blogu

Kategórie

Archív