Založ si blog

„Antirasisti“ nie sú proti nenávisti, sú len za nenávisť proti belochom.

„Antirasisti“ nie sú proti nenávisti, sú len za nenávisť proti belochom.

Toto je niečo, čo im nikdy nezhltnem. Isteže, vážne verím, že mnohí obyčajní ľudia, ktorí majú protibelošský postoj majú zámer pomáhať ostatným, napokon, všetkých presvedčili aby verili, že to, čo robia a podporujú je niečo dobré.

V skutočnosti je však mnoho spôsobov, ako pomôcť ľuďom bez otvorenia hraníc a privedenia každého sem na náš úkor (kým sa nestaneme menšinou vo vlastných krajinách).

MOHLI by sme, napríklad, pomôcť ľuďom v Treťom svete opäť vybudovať svoje krajiny tak, že im poskytneme vzdelanie a pomoc tam, kde je najpotrebnejšia. Nehovorím, že je to naša zodpovednosť, len naznačujem, že je mnoho spôsobov ako pomôcť iným ľuďom bez toho, aby sme sa stali menšinou vo vlastných krajinách. Ale to je všetko, čo ich zaujíma. Napokon, oni sú protibelochmi z nejakého dôvodu. A v protibelošskom postoji čierna je biela a biela je čierna.

Okrem toho, oni nepomáhajú nikomu, ani nám ani ľuďom z Tretieho sveta tým, že sem privádzajú ich najlepších a najšikovnejších.

Dnes často počujeme, že je tu problém s „rasistickými pravicovými skupinami“ a že musíme proti takým skupinám bojovať. Ich tvrdením je, že také skupiny nenávidia imigrantov, pretože sa nimi cítia byť ohrození, lebo sú iní. Počujeme tiež, že nebelosi sú vo väčšine prípadov obeťami diskriminácie kvôli svojej cudzej etnicite.

Hoci hovoria, že je zlé spájať etnickú skupinu s negatívnou charakteristikou, oni sami nemajú problém spájať belochov s rasizmom iba za to, že chcú prísnejšiu imigračnú politiku.

Tým, že to robia, posudzujú a zovšeobecňujú celú skupinu/rasu ľudí.

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7539290x
Priemerná čítanosť článkov: 6185x

Autor blogu

Kategórie

Archív