Založ si blog

Budúcnosť, je s tým národom, alebo spoločnosťou národov, ktorí prví zavedú systém “Bezúročných peňazí“

Budúcnosť, je s tým národom, alebo spoločnosťou národov, ktorí prví zavedú systém “Bezúročných peňazí“

Nič nie je istejšie ako to, že stabilný, prosperujúci a mierumilovný svet je možný len vtedy, keď človek ako jednotlivec bude vo všetkých potrebách plne uspokojený. Toto nemá absolútne nič spoločného s územným rozdelením, impériami, ekonomickými systémami, alebo právom zvoliť si vládu a podobne. Je to doslovne funkcia finančného mechanizmu, a prvý krok k tomuto cieľu je zamietnutie “Negatívnych peňazí” v prospech “Bezúročných peňazí”.

Opraty moci sú v rukách finančnej oligarchie, ktorá infiltruje všetky sociálne mechanizmy a tak uplatňuje nad nimi absolútnu kontrolu. Moc dlžoby je obrovská a dnes presahuje každú inú moc. Jej suverenita je cenou za individuálnu suverenitu človeka a jej suverénny vládca je mamon, ničiteľ skutočného náboženstva a ľudskej slobody.

Moc dlžôb, poháňaná ilúziou, môže byť udržovaná len ilúziou. Ale ako dlžoba vzrastá, vzrastá aj jej moc, pokiaľ sa spoločnosť pod nátlakom naruší a tak narastá potreba sily udržiavať tento peňažný mechanizmus v existencii. Ale dokonca aj moc má svoj pôvod v ‘mýtuse’, a teda, len preto môže demokracia udržovať a ospravedlňovať svoje krutosti a nespravodlivosti. Pod týmto diabolským bičom ‘mýtusu’ a hlavne mýtusu politickej ideológie, vznikol barbarizmus ľudstva. Porozumenie pôvodu tejto tajnej moci prezrádza, že defekty v spoločnosti nevyúsťujú jednoducho zo zlých ľudí. Mlčanie kléru, nemohúcnosť učiteľov, neschopnosť politikov, tyrania občianskych a vojenských služieb, klamstvá a podvody priemyslu a obchodu a dokonca hlúposť bankárov, sú vo veľkej miere neuniknuteľné následky finančnej nadvlády, ktorej suverenita a moc sú stále nepovšimnuté.

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

povina, krízový štáb

V okrese Kysucké N. Mesto vyhlásili mimoriadnu situáciu pre medvede

23.04.2024 09:56, aktualizované: 10:21

Rozhodol o tom krízový štáb, ktorý zvolali pre nedeľňajší útok medvedice na 34-ročného muža v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce.

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7541845x
Priemerná čítanosť článkov: 6187x

Autor blogu

Kategórie

Archív