Založ si blog

Byť kresťanmi v Európe je dnes nebezpečné, aj zásluhou Pápeža.

Byť kresťanmi v Európe je dnes nebezpečné a hierarchia si sladko spinká. Zámerne ? Nevedno.

Pápež a Euro-americké vlády nielenže nič nepodnikli na ochranu kresťanov, ale, naopak, podporujú hnutia, ktoré otvorene oznámili svoje plány vymazať akékoľvek stopy po kresťanstve na určitých územiach – ako keby na týchto územiach kresťanstvo ani nikdy nebolo. Takýto prístup vôbec nie je prekvapením na pozadí jej dechristianizácie. Zradcovské mlčanie európskej elity je ďalším svedectvom o tomto pokrytectve, ktoré už niekoľko rokov vedie Európu ku krachu.

Je legitímne sa spýtať : prečo v  roku 2005 sa do projektu európskej ústavy po dlhých sporoch pre odpor Francúzov a Holanďanov nedostala žiadna zmienka o kresťanských koreňoch Európy ?

Prečo niektoré organizácie požadujú, aby všetky kríže a akékoľvek kresťanské predmety boli odstránené zo všetkých spoločenských miest, kabinetov, škôl, súdov. Za nevyhnutné považujú aj zrieknutie sa slávenia Vianoc a Veľkej noci. Vonkoncom to neodráža vôľu obyvateľstva a je to len pozícia málopočetných, no veľmi vplyvných kruhov – politických a osobitne mediálnych vlastníkov.

Tretí fakt sa týka agresie proti „prirodzenej“ rodine, dokonca i so zakazovaním takých slov ako „matka“ a „otec“. Deje sa priama agresia médií proti ľuďom, ktorí majú „prirodzené“ presvedčenie, ktoré sa označujú za fanatické a dokonca extrémistické. Byť kresťanmi v Európe je dnes  nebezpečné !

Prečo sa na Západe skutočne kresťanstvo vníma ako niečo, voči čomu treba byť ostražitý a ako niečo negatívne. Kresťanstvo stotožňujú s fanatizmom len preto, že kresťania ohlasujú mravnosť a vystupujú za prírastok obyvateľstva ?

Prečo v súčasnom dekadentnom západnom spoločenstve, ktoré vyhlásilo tolerantnosť za hlavný princíp, ľudia, ktorí patria k intelektuálnym vrstvám spoločnosti, spravidla vystupujú ako advokáti moslimských imigrantov, emancipovaných žien a homosexuálov ? V presídlencoch vidia úžitok pre európsku spoločnosť, dokonca aj keď títo migranti  majú iné predstavy o tolerantnosti voči „sexuálnym menšinám“ (homosexuálom, transsexuálom, a tak podobne). Pretože hlavného nepriateľa majú spoločného – sú to kresťania, ktorých vnímajú ako omnoho väčšie nebezpečenstvo pre súčasnú Európu !

Takíto „tolerantní občania“ v súčasnej spoločnosti nazývajú kresťanov vystupujúcich za konzervatívne hodnoty  fašistami a sami sa vyhlasujú za „antifašistov“. Nová forma „antifašizmu“ nie je v skutočnosti nič iné ako nová  forma fašizmu – pod maskou tolerantnosti tieto sily pôsobia proti všetkým, ktorí nesúhlasia s ich presvedčením.

ψ

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

Martina Šimkovičová

Šimkovičová: Zákon o STaR je hotový, je plne v súlade s európskou legislatívou

16.04.2024 13:02

K pôvodnému návrhu zákona prišlo v rámci medzirezortného pripomienkového konania 327 pripomienok, z toho 42 hromadných.

Peter Pellegrini

Poslanci opäť zasadnú do lavíc. Na úvod schôdze zložia sľub náhradníci za Pellegriniho a Moška

16.04.2024 12:52

Pellegrinimu zanikol mandát poslanca po zvolení za prezidenta.

Tomáš Taraba

Taraba sa dohodol s KDH na zmene zákona, ktorý bude riešiť odstrel medveďa

16.04.2024 12:22

Legislatívny návrh je podľa ministra do veľkej časti stotožnený s tým, ako chcelo situáciu riešiť MŽP.

SR ÚV MZVEZ Fico Blanár rokovanie kontrola TK BAX

Fico odmietol nový migračný pakt EÚ, opatrenia označil za diktát

16.04.2024 11:59, aktualizované: 12:45

Toto nie je tá solidarita, o ktorej sme hovorili, povedal predseda vlády.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7536291x
Priemerná čítanosť článkov: 6182x

Autor blogu

Kategórie

Archív