Založ si blog

Možno sa nazývajú aj kresťania !

Zrýchlený technický progres, spolu so zrýchlenou ľudskou degeneráciou, je dôležitá črta  dnešnej „demokracie“. Je to  vsugerovaný “triumf človeka” nad Stvoriteľom a prírodou.

Nech to akokoľvek paradoxne  znie, masy ktoré vedia čítať a písať je ľahšie zotročiť, ako masy, ktoré nevedia a nič nie je tak ľahké, ako si podmaniť a držať pod krkom tie masy, ktoré považujú svoje bez-drótové elektronické hračky, autá, honosné vily, televíziu a filmy, ako neodmysliteľné potreby života.
Táto spodina ľudstva tupšieho stáda  v procese generálneho bastardizovania – je proti každej kresťanskej múdrosti bezmocná a slabá. Hrdinovia doby sú ožrani, pomätení herci a herečky, úplatný tretí sektor, politici.. ktorí sa cítia blažene vo svojom sne prasačieho “šťastia”.

Všetci majú ten istý náhľad; a ten istý ideál. Ich náhľady sú náhľady vládnucich médií. Ich ideál je “urvať život”, dostať peniaze a “byť šťastný”, čo znamená – vychutnávať dobré jedlá, pekné oblečenie, bývanie vybavené najnovšími vymoženosťami; a k tomu, tak často ako je možné, trochu vypiť, trochu mizernej hudby, trochu športu, trochu sexu… Áno, odcudzili sa od svojej Viery, ľudu, kultúry  a rodnej zeme…áno, sú to pomýlenci doby.

 

ψ

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7536182x
Priemerná čítanosť článkov: 6182x

Autor blogu

Kategórie

Archív