Založ si blog

Lesk a bieda Zuzulovej a jej kumpánov

Poďme však po poriadku. Neustála nespokojnosť, rebélie a nenásytnosť.  Hovorí sa že, čo pes schváti nerád vráti. A tu je jablko sváru. Peniaze. Veľké peniaze, ktoré sa točia v cirkusom kolotoči ľudovej zábavy – lyžiarstve.

Lyžiarka V. Zuzulová a jej otec  oznámili, že odmietajú podpísať Štatút reprezentanta Slovenskej republiky !! čo v praxi znamená, že podľa pravidiel FIS, nie podľa Slovenskej lyžiarskej asociácie ! povedie k neprihláseniu reprezentanta na súťaže FIS a jeho odhlásenie zo všetkých podujatí FIS, na ktoré je momentálne priebežne prihlásený až do momentu pokiaľ nebude podpísaný Štatút reprezentanta !

Pán Zuzula ako tréner a ako finančný agent ľahtikársky prehlási že, Štatút nechceme podpísať,  keďže majú teraz pred štyrmi dôležitými pretekmi, rozhodli sme sa pre túto formu !

Nuž keď večne nespokojní a rebelujúci „Zuzulovci“ sa nechcú podriadiť zaužívaným pravidlám, nech teda štartujú na súkromných pretekoch a nie na podujatiach FIS-u. To dáva logiku.

To aký štát  dopustí, aby sa rodinná nenásytnosť stala oficiálnym postojom na úkor ostatných športovcov ?

Dokedy budú „Zuzulovci“ žiť a športovať v socialistických podmienkach s ich súkromnými účtami ? Dokedy budú takýchto športovcov prihlasovať na preteky, za ktoré si mastia svoje súkromné účty ? Dokedy budú títo podarení športovci „využívať“ zabezpečenie Duklou, rezortnému stredisku MO SR, ktoré je financované z peňazí daňových poplatníkov ?

Otázok je samozrejme viac, ale jedna ešte ostáva , prečo im tak veľmi prekáža štatút ktorý obsahuje ustanovenia, podľa ktorých SLA nebude podporovať športovca ani nevydá licenciu FIS akémukoľvek športovcovi pre účasť na pretekoch FIS, alebo na národných pretekoch, ktorý dá súhlas, alebo dal súhlas, aby jeho meno, titul alebo individuálna podobizeň boli použité pre reklamu okrem prípadov, keď SLA je účastníkom zmluvy ohľadom sponzorstva výstroja športovca alebo reklamy športovca asociácie ???? Zaujímavé, však ?

Vážení a sme skoro doma. Peniaze, peníze, peňeži. Veľké peniaze. Obrovské peniaze.

Je právom sa domnievať, že pre obyčajných ľudí Slovenska  je neprijateľné nedodržiavanie platných noriem v odvetví  v ktorých pôsobia.

Na dôvetok ilustračné foto, na ktorom sa pani Neznáma reprezentuje Slovensko.

ψ

Reprezentantka SR ..???

Reprezentantka SR ..???

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7539753x
Priemerná čítanosť článkov: 6185x

Autor blogu

Kategórie

Archív