Založ si blog

Novinári. sk

►Mnohí novinári sú iba mafiáni či politikárske krysy… takto to na Slovensku je. Do ich hlavnej pracovnej náplne patrí klamanie, polopravdy, tendenčnosť, zaujatosť na objednávku a najmä okamžité obviňovanie.

►Koľko novín a televízii na Slovensku patrí Slovensku ? ani jedna !..novinári sú platení od svojej vlastnej „objektivity“ od mecenášov v zahraničí. Novinári si počínajú ako v postavení povolenej mafie. Správajú sa drzo, sú arogantní a keď ich niekto pomenuje priliehavým prívlastkom a menom sú ihneď príliš podráždení a ohromní zurvalci. Je dávno známe, že u nás netreba voľby, všetko odvolia novinári svojou nepoctivou prácou.

►Predstavte si, že investigujete ako novinár prípady s ktorými potom vydierate slabšieho človeka, ktorí tomu novinárovi potom „zobe z ruky“ a ľudia nevedia prečo je taký úlisný.

►Sú novinári podliaci ? Prečo sa nezastali svojho kolegu-novinára, ktorého prepadli domovou prehliadku v skorých ranných hodinách a jeho malé deti sa museli pozerať do hlavní pušiek ? Sú odpudzujúco ticho.

►Koľko zarábajú takí novinári ? No asi veľa, lebo ako si môže mladý junáčik kúpiť dom ? Že na úver ? To áno, je to zrejme úver, ale na úver nakupujú najmä milionári, bo majú z čoho platiť splátky a nevzbudzujú podozrenie v prípade „potreby“. Obyčajne mladý človek úver nedostane, bo nemá krytie a na splátky.

Novinára nemá šancu nikto skontrolovať !

Takže kto je novinár ? Je horší ako mafián, je to „terorista“ slovenského občana krytý štátom. Rozpútava hry, ničí nevinným životy, prekrúca fakty, nastoľuje temno a chaos.

►Odmietanie nemenných morálnych zásad spôsobuje úpadok človeka a vznik desivých praktík, ktoré nenájdeme ani u zvierat.

►Všetky druhy faciek, zauchá, pohlavky, lisknutia, nesmú byť oceňované ako obyčajné vzruchy afektu, nie ako výbuch hnevu alebo nenávisti. Tryskajú z priameho, poctivého a mocného hnevu. Vystreľujú z rozumu a počujeme ich plesknúť o nerozum. Musia dopadnúť ako fejtónistické nápady na ospalosť ducha.

A ak je tento fejetón dobrý, tak sa mu nedá uprieť podobnosť s fackou, ktorá sa udeľuje s okrídlenou iróniou na rozkaz ducha.

Česť poctivým novinárom ktorých je väčšina.

Ye. bať Kankavu. Do pekla s Kankavom.

26.04.2024

Ye.bať Kankavu. Do pekla s Kankavom. Nariadenie požaduje, aby každá nezávislá mimovládna a mediálna organizácia, ktorá dostáva viac ako 20 percent finančných prostriedkov zo zahraničia, bola zaregistrovaná ako „organizácia sledujúca záujmy cudzej moci“ Európska komisia vyzvala Gruzínsko, aby tento zákon v rozpore s demokratickými princípmi EÚ neprijala. Gruzínsky [...]

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. V ktorom vyvárajú staré „vydry“svoje jedlá, grcajú kaviarenské ploštice. . .

25.04.2024

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. Už teraz ide o veľkú časť zamestnancov verejnoprávnej televízie a rozhlasu. Podľa výročnej správy z roku 2022 mala RTVS okolo 1600 interných zamestnancov, no ďalšia veľká časť zamestnancov pre ňu pracuje externe. Medzi zamestnancami RTVS sa teraz diskutuje aj o ďalších protestných krokoch. Zatiaľ nie je zhoda na tom, o aké [...]

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,221
Celková čítanosť: 7549584x
Priemerná čítanosť článkov: 6183x

Autor blogu

Kategórie

Archív