Založ si blog

Rusku, Rusom patrí úcta a vďaka

Deň Ruska. Môžeme mať v súčasnosti rôzne názory, no nikdy nesmieme nezabudnúť, že najmä Rusi počas druhej svetovej vojny obetovali milióny životov, aby sme mohli žiť slobodne a ako ľudia. Oni boli, sú a budú večnou pamiatkou a predmetom úcty a vďaky, ktorú sme im povinní uchovávať. Je dobré veriť že zvíťazia aj v tejto , tretej svetovej vojne, ktorú sofistikovane ukrývajú v útrobách podlosti Európskej únie.

Ye. bať Kankavu. Do pekla s Kankavom.

26.04.2024

Ye.bať Kankavu. Do pekla s Kankavom. Nariadenie požaduje, aby každá nezávislá mimovládna a mediálna organizácia, ktorá dostáva viac ako 20 percent finančných prostriedkov zo zahraničia, bola zaregistrovaná ako „organizácia sledujúca záujmy cudzej moci“ Európska komisia vyzvala Gruzínsko, aby tento zákon v rozpore s demokratickými princípmi EÚ neprijala. Gruzínsky [...]

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. V ktorom vyvárajú staré „vydry“svoje jedlá, grcajú kaviarenské ploštice. . .

25.04.2024

RTVS zmenili sami zamestnanci v pelech lotrov. Už teraz ide o veľkú časť zamestnancov verejnoprávnej televízie a rozhlasu. Podľa výročnej správy z roku 2022 mala RTVS okolo 1600 interných zamestnancov, no ďalšia veľká časť zamestnancov pre ňu pracuje externe. Medzi zamestnancami RTVS sa teraz diskutuje aj o ďalších protestných krokoch. Zatiaľ nie je zhoda na tom, o aké [...]

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,221
Celková čítanosť: 7548875x
Priemerná čítanosť článkov: 6183x

Autor blogu

Kategórie

Archív