Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12. apríla 2024, politolog,

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič.

Kto je Boris Vlha? Je to pinkeľ v krčme, nič viac. Môže ísť kam chce, piecť pizzu či opatrovať starých ľudí na západe, nič mu nebráni. A jeho deti môžu študovať v zahraničí, tak ako tisícky iných mládežníkov zo Slovenska. Nerobte z obyčajného čašníka názorovú platformu.  Lebo je na smiech.

Pán picerista, toto Vám nevadí : že

Európsky parlament v stredu odhlasoval rozsiahlu reformu migračných a azylových pravidiel pre členské štáty. Rozhodovalo sa až o desiatich legislatívnych textoch.
Cieľom reformy, ktorú prvýkrát predstavili v septembri 2020, je údajne zmeniť éru chaosu tým, že sa zjednotia všetky aspekty riadenia migrácie, zrýchlených hraničných postupov, a najmä: presídľovania utečencov.
Hoci niektoré médiá a tlačové agentúry zmenu rámcujú ako veľké sprísnenie migrácie, úpravy sú v prevažnej miere technické a nemožno od nich očakávať zníženie prílevu prisťahovalcov na nevyhnutné minimum.

Štáty budú musieť migrantov prijať, alebo za nich platiť.

Toto nariadili Rusi ?
Takže ty ťahaj kam chceš a nesmraď tu s Rusmi..

magor.

 

:.: