EÚ je manželstvo uzavreté v pekle. Odporná nečinnosť kresťanov.

12. februára 2024, politolog,

EÚ je manželstvo uzavreté v pekle. Odporná nečinnosť kresťanov.

Desiatky tisíc imigrantov protestovalo v nedeľu večer v Mníchove proti rasizmu a nenávistným prejavom.

„Nedovolíme, aby boli ľudia v našej krajine (Nemecku !!) vyčleňovaní a prenasledovaní. Sme proti pravicovému extrémizmu a nechutným fantáziám o deportáciách. Proti pravicovému extrémizmu imigranti  cez víkend demonštrovali aj na iných miestach Nemecka.

Pre týchto imigrantov-fundamentalistov je svet rozdelený medzi Dar al-Islam – alebo Dom islamu, časti sveta, kde vládne právo šaría, ako je Afganistan a niektoré štvrte Londýna – a Dar al-harb a Dom vojny – krajiny ovládané neveriacimi. Imigranti sú presvedčení, že sú povinní viesť večný džihád, kým sa všetky dar al-harb nepodriadia Alahovi a nebudú začlenené do Dar al-Islamu a celý svet bude spravodlivo usporiadaný v  politicko-náboženskom štáte zvanom kalifát.  Toto je ten istý imperialistický sen, ktorý inšpiroval moslimov v siedmom storočí, aby v priebehu sto rokov po smrti Mohameda dobyli impérium väčšie, než kedy bola Rímska ríša.

Politickým idiotom z EÚ, sa tieto nebezpečné vízie zdajú ako neuskutočniteľné fantázie, no samotným vizionárom sú nielen realizovateľné, ale už prebiehajú a naberajú na sile na celom Západe.

Viď protesty.

 

:.: