Politológ : Celá stará Európa sa rúca a s touto vojnou bude aj pochovaná. Týmto stretom bude dokonaný zánik buržoázneho veku.

28. mája 2023, politolog,

Aj keď táto v zásade správna intuícia sa v znamení zvrátených nacistických snov a spoločne s budovaním fašistického Neue Ordnung – New Age neuskutočnila, a namiesto toho došlo k vytvoreniu dementného, prejedeného, geriatrického a nihilistického liberálneho režimu v zaoceánskom háve, napriek tomu musíme v EÚ vidieť akési logické vyústenie , ktoré dodnes podkresľujú následné štádiá európskej disharmónie.

O povahe tohto veku sme tu už krátko hovorili. A teraz musíme pochopiť, že ako sa Západ blíži k bodu svojej faktickej smrti, treba sa rozhodne chopiť iniciatívy a vydať sa novým smerom. Táto iniciatíva spočíva s úmyslom sformovať novú paradigmu, ktorá musí nutne prísť po hlbokej a temnej noci západnej modernity, a ktorá vystúpi do popredia ako potrebná civilizačná tradičná sila pre svet v troskách. Sveta, ktorý stratil sám seba zo zreteľa a upadol do najprimitívnejšieho a najživočíšnejšieho barbarstva.

 

 

:.:.