Prezidentka Čaputová je nevkusná primadona s divadelným tónom v hlase, strojeným, neúprimným postojom.

30. apríla 2023, politolog,

Prezidentka Čaputová je nevkusná primadona s divadelným tónom v hlase, strojeným, neúprimným postojom.

Pani prezidentka, namiesto toho, aby sa starali o ľudí na Slovenska, podniká jalové fakultatívne výlety.

Vážená pani prezidentka, aj Vy ste tomu príčinou, že nám ešte stále vládne skupinka „hotentótov“ zviazaná spoločnými egoistickými záujmami, ktorí vôbec nedbajú  o človeka, Slovensko.

Vážená pani prezidentka aj Vy ste tomu príčinou, že v lekárňach nie je dostatok liekov. Choďte sa konečne pozrieť do lekárni po Slovensku, kde ľudia plačú, nadávajú, sú bezradní, keď im musia lekárnici povedať, že ich liek je vo výpadku a obnova dodávky lieku je v nedohľadne. Lieky sú vo výpadku ! Viete čo to pre chorého človek znamená ? Viete čo to znamená, že chorý človek nedostane svoj liek ?

Vážená pani prezidentka, Vy iste také problémy nemáte, lebo Vám ho zabezpečia. Lebo Vy, teraz máte najväčšie problémy s réžiou „poznávacích zájazdov“, ktoré vždy prekryjete „prezidentkou“ a jej zázračným farebný plášťom.  Ako môžete takto? Veď je to cynizmus najhrubšieho zrna.  Vari ste zabudli na svoj sľub : „Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem dbať o blaho slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov a zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony.“

Vaše prezidentovanie je odpudzujúce vo vzťahu ku Slovensku, ľudom …iba ak zvieratám je príkladne. To je veľmi málo.

Myslím si, že z toho možno vyvodiť dôležitý záver: vo veciach, ktoré sa týkajú  Slovenska, sú nezodpovednosť, populizmus a lacná demagógia neprípustné.

 

:.: