Britská LGBT organizácia čelí rozsiahlemu škandálu a vyšetrovaniu.

16. októbra 2022, politolog,

Britská LGBT organizácia čelí rozsiahlemu škandálu a vyšetrovaniu.

Homosexuálna organizácia Morské panny (Mermaids) v Británii bola podporovaná médiami a dotovaná štátom. Teraz sa zmieta v búrke škandálov. Je vyšetrovaná pre škodlivé praktiky a škandály niektorých svojich predstaviteľov.

Morské panny boli niekoľkokrát prijaté vládou a parlamentom Spojeného kráľovstva, získali si chválu a podporu od hercov ako Emma Watsonová, ako aj finančné prostriedky od Národnej lotérie a hlavných sponzorov spoločností, čo mimovládnej organizácii umožnilo zázračne naplniť jej rozpočet v krátkom čase zo 127 000 libier v roku 2017 na neuveriteľných 1,85 milióna libier v roku 2021.

Teraz vyšlo najavo, že Morské panny desaťročia šírili nepravdy o liekoch proti puberte a operáciách na zmenu pohlavia, aby podstúpilo zmenu pohlavia čo najviac 12- až 13-ročných detí, pre ktoré boli tieto „liečby“ ponúkané ako bezpečné zdroje šťastia. Štátne dozorné orgány namiesto toho, aby zastavili túto nemorálnu činnosť v školách, sa benevolentne prizerali. Členovia kráľovskej rodiny si organizáciu taktiež pochvaľovali.

Škandály okolo Morských panien vyvrcholili v posledných týždňoch. Charity Commission, orgán, ktorý dohliada na organizácie čerpajúce verejné financie, začal vyšetrovanie po sérii investigatívnych článkov v Telegraphe, ktoré odhalili, že organizácia sa zameriavala na 13-ročné dievčatá bez vedomosti rodičov, a aplikovala na nich postupy, aby podporili ich „transgender konverziu“. Dr. Hilary Cassová, bývalá prezidentka Royal College of Paediatrics, ktorá vykonáva revíziu služieb pre transrodové deti v mene Národnej zdravotnej služby (NHS ), označila tieto praktiky za „bolestivé a potenciálne škodlivé“ pre zdravie dievčat.

Ďalší škandál nasledoval 4. októbra. Medzi šéfov Morských panien patril Dr. Jacob Breslow, docent rodovosti a sexuality na London School of Economics, ktorý sa podieľal na konferencii o „pedofilných túžbach“. Breslow bol nútený odstúpiť po tom, čo Times odhalil jeho účasť na konferencii B4U. Organizácia pre pedofíliu B4U-ACT požaduje právo pre pedofilov žiť „v pravde a dôstojnosti“

Okrem toho Mew zverejnil koláž šiestich obrázkov, ktoré ho zobrazujú nahého v pornografických pózach pre časopis Haus Magazine. V sťažnosti charitatívnej komisii, uvádza Times, rodičia tvrdia , že na obrázkoch bol Mew štylizovaný „ako malý chlapec zjavne bez vlasov…“ a „grafika jasne ukazuje obraz amputovaných pŕs“, čo následne podnietilo vyšetrovanie Morských panien.

 

Zdroj: katholisches.info