Poslanec Sulík v Austrálii nekúri. Ranč, okolo ktorého je záhadné ticho. Za takmer milión eur. Fico by už bol vyzlečený na Golgote

25. septembra 2022, politolog,

Poslanec Sulík v Austrálii nekúri. Ranč, okolo ktorého je záhadné ticho. Za takmer milión eur. Keby toto kúpil Fico už je vyzlečený na Golgote.

Je nad slnko jasné že poslanec Ríši Sulík nebude v Austrálii kúriť alá besný. Slniečko bude hriať jeho slnečný kolektor  na jeho vypočítavej hlave.

Naši podkupní novinári akosi nesondujú a nenaháňajú Rišina o infošky z ranča a Austrálii.  Dodnes nevedno či tam kúri ústredným kúrením alebo má reverzné „vytápiení“ zadara z EÚ.

Úžasná oáza pokoja. Tak pôsobí Sulíkov ranč za takmer milión eur pri meste Perth v Západnej Austrálii. Ranč, okolo ktorého je záhadné ticho, kúpil Sulík v roku ešte v r. 2019. Chce tam tráviť dôchodok.

Ranč sa rozprestiera v Západnej Austrálii, 28 kilometrov od mesta Perth. Rozlohu má 20,4 hektára, teda 200 000 metrov štvorcových. Skôr si jeho veľkosť zvizualizujeme, keď si vybavíme napríklad jazero Štrbské pleso, je približne rovnakej veľkosti. Alebo polovica zoologickej záhrady Bojnice zodpovedá veľkosťou rozlohe Sulíkovho ranču.

Kiež by tam už bol aj s Matovičom. Heger im bude dokladať do regálov chlast.

 

:.: