Heger, Matovič, Sulík, Čaputová a spol. – Boh Vás všetkých dôkladne potrestá za biedu a chaos, do ktorého ste uvrhli nevinných ľudí.

15. júna 2022, politolog,

Heger,Matovič, Sulík, Čaputová a spol.Boh Vás všetkých dôkladne potrestá za biedu, do ktorej ste uvrhli nevinných ľudí.

Vaše do neba volajúci hriech pochádza z „krvi“ ľudí, ktorá doslova „kričí k nebu o pomstu“. Tento názov pochádza z knihy Genezis (Gn 4: 10b,11) – „Čo si to urobil?! Hlas krvi tvojho brata hlasno volá zo zeme ku mne. Buď teraz prekliaty zo zeme, ktorá otvorila ústa, aby pila krv tvojho brata z tvojich rúk!“. Ide o obzvlášť morálne ťažké hriechy proti ľudskosti, ktoré, v negatívnom slova zmysle, vynikajú svojou zákernosťou nad ostatnými hriechmi. Katechizmus katolíckej cirkvi pripomína katechetickú tradíciu v článku 1867 [10][11].

Úmyselná vražda (tu patrí aj samovražda, aj interrupcia, krv Ábela, Gn 4,10)

Sodomia (hriech Sodomčanov, Gn 18,20)

Utláčanie ľudu (Ex 3,7-10)

Sužovanie vdov a sirôt (Ex 22,20-22)

Zadržiavanie, alebo skracovanie zaslúženej mzdy (lebo mzda pochádza zo spravodlivosti, nie z milosti, Dt 24,14-15, Jak 5,4)

No ale im to nevadí, hlavná vec, že vládna chunta Slovenska bez nejakého referenda či verejnej diskusie, bez akceptácie verejnej mienky, pripojila Slovensko k tým krajinám EÚ, ktoré preferujú „čo najrýchlejšie odpájanie sa od ruských energií“. Ale väčšina tých ostatných aktívnych krajín berú z Ruska len doplnkové množstvá energie! Slovenská vláda, konkrétni ľudia – teda v prvom rade predseda vlády Eduard Heger, nesplnili svoju prísahu.  Medzi slobodou alebo poslúchaním hegemóna Heger pre nás vedome vybral otroctvo, a to pre celý národ, vybral biedu a chaos. A to sa nerobí beztrestne, Eduard, na to je aj Boží zákon, každý musí znášať dôsledky svojich amorálnych zločinov.

Tak si vyberte.

 

.:.