Heger – Matovič míňajú ako opití námorníci. Naša ekonomická mizéria nie je náhoda.

29. mája 2022, politolog,

Heger – Matovič míňajú ako opití námorníci. Naša ekonomická mizéria nie je náhoda.

 Naivní ľudia povedia, že „Heger nevenuje dostatočnú pozornosť hraniciam“ alebo „Heger nevenuje dostatočnú pozornosť inflácii. To je ako povedať, že Jack Rozparovač nevenoval dostatočnú pozornosť podrezávaniu prostitútok. Keď vláda urobí zo zvýšenia prílevu odídencov  hlavnú právnu prioritu, znamená to, že tomu venuje veľkú pozornosť. Podobne ako Jack venoval veľkú pozornosť dámam večera. Hegerová vláda  neverí, že by mala existovať hranica. Inflácia tiež nie je neúmyselná náhoda. Heger Matovič míňajú ako opití námorníci.

Medzitým inflácia robí to, na čo je určená, likviduje úspory a vyvoláva odvetné zvyšovanie úrokových sadzieb na „ochladenie“ hospodárstva. Stredná trieda sa stáva chudobnejšou a zraniteľnejšou, zvyšuje sa závislosť od vlády a klesá sociálna mobilita. Socializmus začína vyzerať každým dňom lepšie.

Heger premrhal milióny eur a má plné ruky práce s obviňovaním „korporátnej chamtivosti“ z vysokých cien a zadlženia budúcej generácie.

Ak Slováci nepochopia, že naša bieda nie je náhoda alebo neschopnosť, ale súčasť plánu, potom sa bude zostupný cyklus naďalej odohrávať s čoraz horšími výsledkami.

To nie je konšpiračná teória, to je politika. Až kým EÚ konečne nedostane, čo chce. A potom nám ostatným nezostane nič.

 

.:.:

ak sa máš podobný úsudok, pošli ďalej