Dezinformácia, ak by vás to zaujímalo, znamená, že ľudia nemyslia tak, ako chcú „demokrati“. Sloboda prejavu sa za týchto podmienok stáva výsmechom, ale nikto neporušil žiadny zákon.

4. mája 2022, politolog,

Dezinformácie sú v skutočnosti len zámienkou na ovládnutie informácií s cieľom ovplyvniť výsledky rozumu a vlastného prehľadu a úsudku. „Demokrati“ definujú dezinformácie ako informačné zdroje, ktoré konkurujú ich informačným zdrojom v mainstreamových médiách a štáte. Ich záujem o dezinformácie sa točí okolo oblastí, v ktorých sa ľudia stávajú odolnejšími voči tomu, aby ich volili alebo plnili ich príkazy.

Preto ich cenzúra je záležitosťou slepých algoritmov a spitých moderátorov televízii a novín, ale na veľkej strategickej úrovni ide o manipuláciu volieb a politických negatívov. „Demokrati“ veria, že dezinformácie sú najväčšou hrozbou pre tých ich voličov, ktorými najviac pohŕdajú.  Ich plány na boj proti „dezinformáciám“ sú v skutočnosti vyhlásením, že majú v úmysle porušovať Listinu práv, aby udržali ľudí na plantáži chaosu a psychickom napätí.

 

 

.:.